Kesä­kuoro Kissan­maalla

Koillisen kuoro järjestä kesäisen sekä­kuoro­kurssin Kissan­maan koulun piha-alueella tiistai-iltaisin. Lisä­tiedot Koillisen kuoron omalta sivulta. Terve­tuloa!

Kesä­kauden toiminnasta

Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Ryhmistä mm. Vinkkarit ja Koillisen kuoro harrastavat kesälläkin. Lisä­tiedot ohjaajilta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Ilakat

Ilakat harjoittelee Jussin­kylän päivä­kodissa (Sukka­vartaan­katu 4) torstaisin klo 18.30-19.30. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.9.2020. Terve­tuloa!

Ilakat on vauhdikas 10-12-vuotiaiden kansantanssiryhmä. Treeneissä harjoitellaan kansantanssin perusteita tanssien, leikkien ja erilaisten harjoitteiden avulla. Tanssit perustuvat suomalaiseen kansanperinteeseen, jota on modernisoitu raikkaalla otteella. Ryhmä on esiintynyt vuosien varrella lukuisissa konserteissa ja tapahtumissa. Moni Ilakoista on tanssinut useita vuosia, mutta mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa tanssitaustaa. Tervetuloa!

Ilakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Ilakoita säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi