Ajankohtaista


Lisä­tietoja Tapahtumat-osiossa

Kevät­kokous 7.4.

Tammpereen Nuoriso­seura ry:n sääntö­määräinen kevät­kokous järjestetään 7.4. klo 18.30 etä­yhteydellä. Kokouksessa käsitellään sääntö­määräiset asiat. Ilmoittaudu kokoukseen sähkö­postitse hallitus(at)tampereennuorisoseura.fi ja saat vastaus­viestissä kokous­linkin. Terve­tuloa!
Kevät­kauden toiminnasta

Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Lisä­tiedot ohjaajilta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.Ilakat

Ilakat


Harjoitukset

Ilakat harjoittelee Jussin­kylän päivä­kodissa (Sukka­vartaan­katu 4) torstaisin klo 18.30-19.30. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.9.2020. Terve­tuloa!

Ryhmän esittely

Tampereen Nuorisoseuran tanssiryhmissä tarjotaan laadukasta, tavoitteellista tanssinopetusta eri ikäryhmille. Harjoituksissa opitaan sekä tanssin perusteita että muita motorisia taitoja vauhdikkaiden liikunnallisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Tanssit perustuvat raikkaalla otteella toteutettuun suomalaiseen perinteeseen. Ryhmässä toimiessa harjaantuvat myös sosiaaliset taidot.

Ilakat on vauhdikas 10-12-vuotiaiden kansantanssiryhmä. Treeneissä harjoitellaan kansantanssin perusteita tanssien, leikkien ja erilaisten harjoitteiden avulla. Tanssit perustuvat suomalaiseen kansanperinteeseen, jota on modernisoitu raikkaalla otteella. Ryhmä on esiintynyt vuosien varrella lukuisissa konserteissa ja tapahtumissa. Moni Ilakoista on tanssinut useita vuosia, mutta mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa tanssitaustaa. Tervetuloa!

Ilakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Ilakoita säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.Osallistumismaksut

Jäsenmaksu 16 e/vuosi ja harrastemaksu 35 e/lukukausi
Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden harjoituskerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja harrastemaksun.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Anne Mehtonen
puh. 044 5610015
lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi«Takaisin