Syys­kauden toiminta käynnissä

Seuran harrastus­toiminta pyörähtäi käyntiin elo-syys­kuun taitteessa, terve­tuloa mukaan vaikka kesken kauden! Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta sekä Pirkan­maan alueellisia ohjeita. Varmista harjoitusten toteutuminen suoraan ryhmäsi ohjaajalta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Tervetuloa syys­kokoukseen 28.10.

Sääntö­määräinen syys­kokous to 28.10. klo 18 kulttuuri­talo Laikun kokous­tila Syrjässä. Käsittelyssä sääntö­määräiset asiat. Kahvia ja pullaa tarjolla!

Ilakat

Ilakat harjoittelee Jussin­kylän päivä­kodissa (Sukka­vartaan­katu 4) torstaisin klo 18.30-19.30. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.9.2020. Terve­tuloa!

Ilakat on vauhdikas 10-12-vuotiaiden kansantanssiryhmä. Treeneissä harjoitellaan kansantanssin perusteita tanssien, leikkien ja erilaisten harjoitteiden avulla. Tanssit perustuvat suomalaiseen kansanperinteeseen, jota on modernisoitu raikkaalla otteella. Ryhmä on esiintynyt vuosien varrella lukuisissa konserteissa ja tapahtumissa. Moni Ilakoista on tanssinut useita vuosia, mutta mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa tanssitaustaa. Tervetuloa!

Ilakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Ilakoita säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi