Talkoolaiseksi Pispalan Sottiisiin

Kesä­kuun toisella viikolla järjestettävä Pispalan Sottiisi etsii talkoolaisia. Katso ilmoittautumis­ohjeet Tapahtumat-osioista.

Karjalaisen Nuoriso­liiton luokittelut

Karjalainen Nuoriso­liitto järjestää kevät­päivät ja kansan­tanssi­luokittelun Sampolassa 27.-29.4. Vinkkarit esiintyy lauantaina 28.4. klo 14.30 alkavassa konsertissa.

Ilakat

Torstaisin klo 18.35-19.25
Kalevassa, Tampereen Napapiirin salissa (Kaalamonaukio 2)
Ensimmäiset harjoitukset 18.1.2018.
Harjoitukset pidetään torstain sijaan perjantaina viikoilla 6 (9.2.), 10 (9.3.) ja 15 (13.4.).
Ei harjoituksia viikolla 9 (1.3.) eikä viikolla 19 (10.5.).
Viimeiset harjoitukset viikolla 22 (31.5.).

Ilakat on vauhdikas 7-9-vuotiaiden kansantanssiryhmä. Treeneissä harjoitellaan kansantanssin perusteita tanssien, leikkien ja erilaisten harjoitteiden avulla. Tanssit perustuvat suomalaiseen kansanperinteeseen, jota on modernisoitu raikkaalla otteella. Ryhmä on esiintynyt vuosien varrella lukuisissa konserteissa ja tapahtumissa. Moni Ilakoista on tanssinut useita vuosia, mutta mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa tanssitaustaa. Tervetuloa!

Ilakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Ilakoita säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

puh. 044 5610015 / mehtonen.anne(at)gmail.com