Kevät­kausi käynnissä

Kaikki ryhmät ovat aloittaneet harrastus­vuoden 2022; terve­tuloa mukaan! Seuraamme edelleen Pirkan­maan alueellisia pandemia­ohjeita.

Kevät­kokous 7.4 klo 18.

Asia­listalla sääntö­määräiset asiat. Lisätiedot puheenjohtaja@ tampereennuorisoseura.fi Tervetuloa!

Ilakat

Ilakat harjoittelee Jussin­kylän päivä­kodissa (Sukka­vartaan­katu 4) torstaisin klo 18.30-19.30. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.9.2020. Terve­tuloa!

Ilakat on vauhdikas 10-12-vuotiaiden kansantanssiryhmä. Treeneissä harjoitellaan kansantanssin perusteita tanssien, leikkien ja erilaisten harjoitteiden avulla. Tanssit perustuvat suomalaiseen kansanperinteeseen, jota on modernisoitu raikkaalla otteella. Ryhmä on esiintynyt vuosien varrella lukuisissa konserteissa ja tapahtumissa. Moni Ilakoista on tanssinut useita vuosia, mutta mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa tanssitaustaa. Tervetuloa!

Ilakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Ilakoita säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi