Syys­kausi käyntiin

Syys­kausi on alkanut kuoron ja puu­työ­kerhon voimin. Myös muut ryhmät aloittelevat toimintaansa. Katso lisää ryhmä­kohtaisilta sivuilta ja ole yhteydessä ohjaajaan, jos kiinnostut!

Tanssi­mania 27.-29.9.

Maanisesti tanssia Tampereella syys­kuun lopussa. Mukana menossa mm. Vinkkarit.

Ilakat

Ilakat harjoittelee torstaisin Kalevassa. Tarkka ajan­kohta tiedotetaan myöhemmin. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Ilakat on vauhdikas 9-11-vuotiaiden kansantanssiryhmä. Treeneissä harjoitellaan kansantanssin perusteita tanssien, leikkien ja erilaisten harjoitteiden avulla. Tanssit perustuvat suomalaiseen kansanperinteeseen, jota on modernisoitu raikkaalla otteella. Ryhmä on esiintynyt vuosien varrella lukuisissa konserteissa ja tapahtumissa. Moni Ilakoista on tanssinut useita vuosia, mutta mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa tanssitaustaa. Tervetuloa!

Ilakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Ilakoita säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi