Puu­työ­kerho aloittaa 15.8.

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin Vuoreksessa. Lisätiedot täältä.

Hervannan tanssi­ryhmät aloittavat 5.9.

Telmakat, Topraset ja Rytäkät aloittavat syksyn toiminnan viikolla 36. Lisätietoja ryhmän nimeä klikkaamalla.

Kalevan tanssi­ryhmät aloittavat 6.9.

Remakat ja Ilakat aloittavat syksyn toiminnan viikolla 36. Lisätietoja ryhmän nimeä klikkaamalla.

Syys­konsertti Kangasalla 22.9.

Tampereen Nuoriso­seura ry ja Sorokoska ry järjestävät yhdistysten nimiä kantavan konsertin Kangasala-talossa.

Tervetuloa

Iloista yhdessä tekemistä Tampereella

Vuonna 1958 perustettu Tampereen Nuoriso­seura Ry kokoaa viikoittain yhteen tanssista, musiikista ja käden­taidoista kiinnostuneita lapsia, nuoria sekä aikuisia.

Ryhmämme ja jäsenemme osallistuvat aktiivisesti erilaisiin kansan­musiikki- ja tanssi­tapahtumiin niin esiintyjinä, talkoolaisina kuin yleisönä.

Järjestämme myös itse ja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa vuosittaisia tapahtumia kuten kesäisen puisto­konsertin sekä joulu­juhlan.

Tärkeintä meille on yhdessä toimiminen ja tekeminen, tervetuloa mukaan!

Seuran kyltti