Tervetuloa Koillisen kuoroon

Koillisen kuoro on liittynyt osaksi Tampereen Nuoriso­seuraa ja hakee aktiivisesti uusia laulajia joukkoonsa. Tervetuloa mukaan!

Kevät­kausi on alkanut

Puu­työ­kerho ja tanssi­ryhmät ovat aloittaneet kevät­kautensa. Mukaan mahtuu vielä, tiedustelut ohjaajilta. Yhteys­tiedot löytyvät kunkin ryhmän kohdalta.

Joulu­juhla­esitykset nähtävillä

Linkki Vinkkareiden esitykseen on kuvagalleriassa. Muiden ryhmien osalta tiedustelut toisku91(at)gmail.com.

Tanssitapahtumia Tampereella

Tampereella järjestetään Karjalaisen Nuoriso­liiton kevät­päivät 27.-29.4. ja Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Tervetuloa

Iloista yhdessä tekemistä Tampereella

Vuonna 1958 perustettu Tampereen Nuoriso­seura Ry kokoaa viikoittain yhteen tanssista, musiikista ja käden­taidoista kiinnostuneita lapsia, nuoria sekä aikuisia.

Ryhmämme ja jäsenemme osallistuvat aktiivisesti erilaisiin kansan­musiikki- ja tanssi­tapahtumiin niin esiintyjinä, talkoolaisina kuin yleisönä.

Järjestämme myös itse ja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa vuosittaisia tapahtumia kuten kesäisen puisto­konsertin sekä joulu­juhlan.

Tärkeintä meille on yhdessä toimiminen ja tekeminen, tervetuloa mukaan!

Seuran kyltti