Syys­kauden toiminta käynnissä

Seuran harrastus­toiminta pyörähtäi käyntiin elo-syys­kuun taitteessa, terve­tuloa mukaan vaikka kesken kauden! Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta sekä Pirkan­maan alueellisia ohjeita. Varmista harjoitusten toteutuminen suoraan ryhmäsi ohjaajalta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Tervetuloa syys­kokoukseen 28.10.

Sääntö­määräinen syys­kokous to 28.10. klo 18 kulttuuri­talo Laikun kokous­tila Syrjässä. Käsittelyssä sääntö­määräiset asiat. Kahvia ja pullaa tarjolla!

Jäsentiedot

Jäsenmaksu

16 e/vuosi

Toiminta­maksut keväällä 2020

Vinkkarit 25 e/luku­kausi
muut tanssi­ryhmät 20 e/luku­kausi
Koillisen kuoro 40 e/20 e/luku­kausi
puu­työ­kerho 20 e/luku­kausi

Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden harjoitus­kerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja toiminta­maksun. Ota tarvittaessa yhteyttä ryhmän ohjaajaan tai taloudenhoitaja(at)tampereennuorisoseura.fi

Tili

Tampereen Nuorisoseura Ry
Danske Bank: FI94 8000 1900 5883 60

Jäsentietojen ilmoittaminen

Kun liityt jäseneksi, lähetä seuraavat tiedot osoitteeseen taloudenhoitaja(at)tampereennuorisoseura.fi:
- Etu- ja sukunimi
- Syntymäaika
- Sukupuoli
- Osoite
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Kerho tai ryhmä, jossa olet mukana

Lisäksi alle 18-vuotiaiden osalta seuraavat tiedot:
- Huoltajan nimi
- Huoltajan puhelinnumero
- Huoltajan sähköpostiosoite

Jäsentiedot talletetaan Suomen Nuorisoseurojen Liitto ry:n jäsenrekisteriin.
Rekisteriseloste