Syys­kokous 23.11.

Terve­tuloa sääntö­määräiseen syys­kokoukseen 23.11. klo 18! Kokous­paikka on PMK:n talo (Erkkilän­katu 11), sisään talon etelä­päädystä. Kokouksessa käsitellään sääntö­määräiset asiat. Lisä­tiedot ja ilmoittautumiset puheenjohtaja (at)tampereennuorisoseura.fi Terve­tuloa!

Tampere tanssii 20.11.

Tampere tanssii taas 20.11. klo 16. Paikkana tänä vuonna Konservatorion sali Pyynikin­torilla. Menossa mukana mm. Rytäkät, Topraset ja Vinkkarit. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Jäsentiedot

Jäsenmaksu

16 e/vuosi

Toiminta­maksut kausi 2022-2023

Vinkkarit 50 e/luku­kausi
muut tanssi­ryhmät 35 e/luku­kausi
puu­työ­kerho 35 e/luku­kausi

Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden harjoitus­kerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja toiminta­maksun. Ota tarvittaessa yhteyttä ryhmän ohjaajaan tai taloudenhoitaja(at)tampereennuorisoseura.fi

Tili

Tampereen Nuorisoseura Ry
Danske Bank: FI94 8000 1900 5883 60

Jäsentietojen ilmoittaminen

Kun liityt jäseneksi, lähetä seuraavat tiedot osoitteeseen taloudenhoitaja(at)tampereennuorisoseura.fi:
- Etu- ja sukunimi
- Syntymäaika
- Sukupuoli
- Osoite
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Kerho tai ryhmä, jossa olet mukana

Lisäksi alle 18-vuotiaiden osalta seuraavat tiedot:
- Huoltajan nimi
- Huoltajan puhelinnumero
- Huoltajan sähköpostiosoite

Jäsentiedot talletetaan Suomen Nuorisoseurojen Liitto ry:n jäsenrekisteriin.
Rekisteriseloste