Lähi­toiminta tauolla kevät­kauden loppuun

Korona­tilanteen vuoksi Tampereen Nuoriso­seura ei järjestä lähi­toimintaa kevät­kaudella 2020.

Kevät­kokous etä­toteutuksella 15.4.

Sääntö­määräinen kevät­kokous toteutetaan video­yhteydellä ke 15.4. klo 18. Jos haluat osallistua kokoukseen, ilmoittaudu sähkö­postitse: hallitus(at)tampereennuorisoseura.fi. Tervetuloa!

Kausi­maksuja päivitetty

Johto­kunta on päättänyt korjata kevään 2020 kausi­maksut vastaamaan ajan­kohtaista tilannetta. Katso ryhmäsi maksu Jäsenille-osiosta.

Koillisen kuoro

Koillisen kuoro harjoituksissa

Lauantaisin klo 10-12 Koilliskeskuksessa. Mukaan pääsee kesken kauden! Ota tarvittaessa yhteyttä kuoron­johtajaan.

Kuoron tapahtuma­kalenteri:

Koillis­keskuksen kuoro on matalan kynnyksen kuoro­toimintaa ikään ja laulu­taitoon katsomatta. Kuorossa laulaa sekä aivan aloittelijoita että pitkään laulaneita kuorolaisia. Kuoro on seka­kuoro, pääasiassa lauletaan 2-4 -äänisiä lauluja. Kuoron tavoitteena on lisätä jäsentensä ja lähi­piirin laulamisen iloa, laulu­taitoa ja yhteis­musisointia. Tavoitteena on myös kehittää jokaisen laulajan taitoja ja musiikillista sisältöä henkilö­kohtaisen "opetus­suunnitelman" mukaan. Kuoro on kaupungin­osa­kuoro, joten se pyrkii tuomaan musisoimisen iloa laulamalla ja laulattamalla omalla toiminta-­alueellaan mm. kirjaston ja palvelu­talojen asukkaita erilaisissa tilaisuuksissa.

Kuoroa johtaa viittä vaille valmis musiikki­pedagogi, kuoron­johtaja Kaisa Tienvieri.

Koillisen kuoro harjoituksissa

Jäsen­maksu 16 e/vuosi ja harraste­maksu 50/25 e/luku­kausi. Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden harjoitus­kerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja harraste­maksun.

Koillisen kuoron toiminta järjestetään Sivistys­liitto Kansalais­foorumin tukemina kursseina. Eläkeläisten, työttömien, maahan­muuttajien, alhaisen pohja­koulutuksen omaavien, oppimis­vaikeuksia kokevien ja 63 vuotta täyttäneiden on mahdollista saada harraste­maksuun 25 euron opinto­seteli­etu kerran lukukaudessa.

Kansalaisfoorumin logo

Lisä­tiedot ja ilmoittautumiset: