Syys­kauden toiminta alkaa

Syys­kausi pyörähtää käyntiin, mutta seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Terve­tuloa taas tanssimaan, laulamaan ja nikkaroimaan!

Talkoisiin Sottiisi­Movesiin

Tule mukaan toteuttamaan tanssin suur­tapahtumaa, Sottiisi­Movesia! Ilmoittaudu talkoolaiseksi täällä.

Koillisen kuoro

Koillisen kuoro harjoituksissa

Koillisen kuoro aloittaa kaikille avoimet harjoitukset lauantaina 22.8.2020 klo 10 - 12. Harjoittelemme elokuulla poikkeuksellisesti Vehmaisissa ulkona. Oma tuoli ja nuotti­teline mukaan. Muistathan käsi­pesun, turva­välit ja muut turvallisuus­toimet. Kuoroon ei saa tulla, jos tunnet olevasi vähänkään oireinen.

Kuoroon voi tulla edelleen kokeilemaan uutta harrastusta, mutta näin poikkeus­aikoina ilmoitathan tulostasi kuoron­johtajalle viimeistään edellisenä päivänä numeroon 050 3590 522.

Harjoitukset (HUOM! Muutokset aika­tauluissa mahdollisia! Tarkista treeni­aika ja -paikka!)
ELOKUU
ma 24.8. klo 18 - 20 Vehmainen
ma 31.8. klo 18 - 20 paikka avoin

SYYSKUU
Harjoitukset Linnain­maan koulun auditoriossa (Linnain­maan­katu 12)
5.9. klo 10 - 12
12.9. klo 10 - 12
19.9. klo 10 - 12
26.9. klo 10 - 12

LOKAKUU
Harjoitukset Linnain­maan koulun auditoriossa (Linnain­maan­katu 12)
3.10. klo 10 - 12
10.10. klo 10 - 12
17.10. EI HARJOITUSTA, SYYSLOMA

Kuoron tapahtuma­kalenteri:

Koillis­keskuksen kuoro on matalan kynnyksen kuoro­toimintaa ikään ja laulu­taitoon katsomatta. Kuorossa laulaa sekä aivan aloittelijoita että pitkään laulaneita kuorolaisia. Kuoro on seka­kuoro, pääasiassa lauletaan 2-4 -äänisiä lauluja. Kuoron tavoitteena on lisätä jäsentensä ja lähi­piirin laulamisen iloa, laulu­taitoa ja yhteis­musisointia. Tavoitteena on myös kehittää jokaisen laulajan taitoja ja musiikillista sisältöä henkilö­kohtaisen "opetus­suunnitelman" mukaan. Kuoro on kaupungin­osa­kuoro, joten se pyrkii tuomaan musisoimisen iloa laulamalla ja laulattamalla omalla toiminta-­alueellaan mm. kirjaston ja palvelu­talojen asukkaita erilaisissa tilaisuuksissa.

Kuoroa johtaa viittä vaille valmis musiikki­pedagogi, kuoron­johtaja Kaisa Tienvieri.

Koillisen kuoro harjoituksissa

Jäsen­maksu 16 e/vuosi ja harraste­maksu 50/25 e/luku­kausi. Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden harjoitus­kerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja harraste­maksun.

Koillisen kuoron toiminta järjestetään Sivistys­liitto Kansalais­foorumin tukemina kursseina. Eläkeläisten, työttömien, maahan­muuttajien, alhaisen pohja­koulutuksen omaavien, oppimis­vaikeuksia kokevien ja 63 vuotta täyttäneiden on mahdollista saada harraste­maksuun 25 euron opinto­seteli­etu kerran lukukaudessa.

Kansalaisfoorumin logo

Lisä­tiedot ja ilmoittautumiset: