Syys­kauden toiminta alkaa

Seuran harrastus­toiminta pyörähtää käyntiin elo-syys­kuun taitteessa, terve­tuloa mukaan! Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta sekä Pirkan­maan alueellisia ohjeita. Varmista harjoitusten toteutuminen suoraan ryhmäsi ohjaajalta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Tervetuloa puu­työ­kerhoon

Puu­työ­kerho aloittaa toimintansa pe 27.8. Terve­tuloa mukaan uudet ja vanhat harrastajat!

Terve­tuloa tanssi­ryhmiin

Tanssi­ryhmät käynnistävät syys­kautensa elo­kuun lopulla. Uusia harrastajia mahtuu etenkin Hervannan ryhmiin.

Terve­tuloa kuoroon

Koillisen kuoron toiminta jatkuu syys­kuun ensimmäisenä lauantaina. Terve­tuloa mukaan laulamaan!

Musiikki

Kuva

Tampereen Nuoriso­seurassa harrastetaan musiikkia monipuolisesti. Koillisen kuorossa kehittyvät niin laulajat kuin ympäröivä yhteisö, ja musiikki­yhtye Rysky esiintyy sekä itsenäisesti että lasten­tanssi­ryhmiä säestäen. Kysy ryhmiä esiintymään omaan tilaisuuteesi!

Vuoden 2021 ryhmät:

Koillisen kuoro