Kevät­kauden toiminta käynnistyy

Seuran harrastus­toiminta käynnistyy niiltä osin kuin on mahdollista; terve­tuloa mukaan! Seuraamme tarkkaan Pirkan­maan alueellisia pandemia­ohjeita. Varmista harjoitusten toteutuminen suoraan ryhmäsi ohjaajalta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Hervannan ryhmät aloittavat 12.1.

Lasten ja nuorten tanssi­ryhmät eli Telmakat, Topraset ja Rytäkät aloittavat kautensa 12.1. Seuraamme ja noudatamme alueellisten viran­omaisten ohjeistuksia.

Puu­työ­kerhon aloitus siirtyy

Puu­työ­kerhon kevät­kauden aloitus siirtyy viranomais­määräysten vuoksi.

Vinkkarit tauolla toistaiseksi

Nuorten aikuisten tanssi­ryhmä Vinkkarit ei aloita vielä kevät­kauttaan vaan seuraa tilanetta.

Musiikki

Kuva

Tampereen Nuoriso­seurassa harrastetaan musiikkia monipuolisesti. Koillisen kuorossa kehittyvät niin laulajat kuin ympäröivä yhteisö, ja musiikki­yhtye Rysky esiintyy sekä itsenäisesti että lasten­tanssi­ryhmiä säestäen. Kysy ryhmiä esiintymään omaan tilaisuuteesi!

Vuoden 2021 ryhmät:

Koillisen kuoro