Syys­kausi käynnissä

Puutyökerho, Vinkkarit sekä lasten ja nuorten ryhmät Topraset ja Rytäkät ovat aloittaneet syys­kautensa, mutta toimintaan pääsee vielä mainiosti mukaan. Löytyisikö sinulle uusi harrastus? Tule rohkeasti kokeilemaan!

Puutyökerho

Puu­työ­kerho kokoontuu Vuoreksen koulu­talolla. (Rautiolan­rinne 2) keskiviikkoisin kello 17.00 - 20.30. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen 17.8. Terve­tuloa!

Käytössä on koulun puu­työ­koneet ja -kalut. Kulku puu­työ­luokkaan on koulun Mäyrän­mäen­kadun puoleisesta ovesta, jonka edessä on pysäköinti­tilaa. Puu­työ­luokka on käytävällä heti oikealla.

Kerho on yli 16-vuotiaille tarkoitettu oma­toimi­ryhmä, jossa voi tehdä haluamiaan puu­töitä. Jokainen ryhmäläinen hankkii käyttämänsä materiaalit itse ja vastaa omasta tapa­turma­vakuutuksestaan.

Jäsen­maksu 16 e/vuosi ja harraste­maksu 35 e/luku­kausi. Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden kerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja harraste­maksun.

puutyo(at)tampereennuorisoseura.fi
Juuso Huhturi (puh. 050 438 4813)

Vuoreksen puutyöluokka