Kesä­kuoro Kissan­maalla

Koillisen kuoro järjestä kesäisen sekä­kuoro­kurssin Kissan­maan koulun piha-alueella tiistai-iltaisin. Lisä­tiedot Koillisen kuoron omalta sivulta. Terve­tuloa!

Kesä­kauden toiminnasta

Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Ryhmistä mm. Vinkkarit ja Koillisen kuoro harrastavat kesälläkin. Lisä­tiedot ohjaajilta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Puutyökerho

Puu­työ­kerho kokoontuu Vuoreksen koulu­talolla. (Rautiolan­rinne 2) perjantaisin kello 17.00 - 20.30.

Käytössä on koulun puu­työ­koneet ja -kalut. Kulku puu­työ­luokkaan on koulun Mäyrän­mäen­kadun puoleisesta ovesta, jonka edessä on pysäköinti­tilaa. Puu­työ­luokka on käytävällä heti oikealla.

Kerho on yli 16-vuotiaille tarkoitettu oma­toimi­ryhmä, jossa voi tehdä haluamiaan puu­töitä. Jokainen ryhmäläinen hankkii käyttämänsä materiaalit itse ja vastaa omasta tapa­turma­vakuutuksestaan.

Jäsen­maksu 16 e/vuosi ja harraste­maksu 35 e/luku­kausi. Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden kerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja harraste­maksun.

puutyo(at)tampereennuorisoseura.fi
Juuso Huhturi (puh. 050 438 4813)

Vuoreksen puutyöluokka