Kuoro syys­karnevaaleilla

Koillisen kuoro esiintyy Koillisen syys­karnevaali­lauantaina 8.9. klo 11 Koillis­keskuksessa.

Syys­kausi on alkanut!

Toiminta on pyörähtänyt käyntiin kaikkien ryhmien osalta, mutta mukaan mahtuu vielä! Ota yhteyttä ohjaajaan, yhteys­tiedot löytyvät kunkin ryhmän omalta sivulta.

Syys­konsertti Kangasalla 22.9.

Tampereen Nuoriso­seura ry ja Sorokoska ry järjestävät yhdistysten nimiä kantavan konsertin Kangasala-talossa 22.9. klo 15.00.

Puutyökerho

Puu­työ­kerho kokoontuu Vuoreksen koulu­talolla. (Rautiolan­rinne 2) keskiviikkoisin kello 17.00 - 20.30. Käytössä on koulun puu­työ­koneet ja -kalut. Kulku puu­työ­luokkaan on koulun Mäyrän­mäen­kadun puoleisesta ovesta, jonka edessä on pysäköinti­tilaa. Puu­työ­luokka on käytävällä heti oikealla.

Kerho on yli 16-vuotiaille tarkoitettu oma­toimi­ryhmä, jossa voi tehdä haluamiaan puu­töitä. Jokainen ryhmäläinen hankkii käyttämänsä materiaalit itse ja vastaa omasta tapa­turma­vakuutuksestaan.

Jukka Piipponen (puh. 050 460 6805)
Petri Liedes (puh. 050 482 1676)
puutyo(at)tampereennuorisoseura.fi

Vuoreksen puutyöluokka