Syys­kauden toiminta käynnissä

Seuran harrastus­toiminta pyörähtäi käyntiin elo-syys­kuun taitteessa, terve­tuloa mukaan vaikka kesken kauden! Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta sekä Pirkan­maan alueellisia ohjeita. Varmista harjoitusten toteutuminen suoraan ryhmäsi ohjaajalta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Tervetuloa syys­kokoukseen 28.10.

Sääntö­määräinen syys­kokous to 28.10. klo 18 kulttuuri­talo Laikun kokous­tila Syrjässä. Käsittelyssä sääntö­määräiset asiat. Kahvia ja pullaa tarjolla!

Puutyökerho

Puu­työ­kerho kokoontuu Vuoreksen koulu­talolla. (Rautiolan­rinne 2) perjantaisin kello 17.00 - 20.30. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen 27.8. terveys­turvallisuus­suositukset huomioiden. Terve­tuloa!

Käytössä on koulun puu­työ­koneet ja -kalut. Kulku puu­työ­luokkaan on koulun Mäyrän­mäen­kadun puoleisesta ovesta, jonka edessä on pysäköinti­tilaa. Puu­työ­luokka on käytävällä heti oikealla.

Kerho on yli 16-vuotiaille tarkoitettu oma­toimi­ryhmä, jossa voi tehdä haluamiaan puu­töitä. Jokainen ryhmäläinen hankkii käyttämänsä materiaalit itse ja vastaa omasta tapa­turma­vakuutuksestaan.

Jäsen­maksu 16 e/vuosi ja harraste­maksu 35 e/luku­kausi. Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden kerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja harraste­maksun.

puutyo(at)tampereennuorisoseura.fi
Juuso Huhturi (puh. 050 438 4813)

Vuoreksen puutyöluokka