Vinkkarit valioluokkaan!

Vinkkarit luokiteltiin valioluokkaan Karjalaisen Nuoriso­liiton luokitteluissa Tampereella 28.-29.4.

Puisto­konsertti 12.6.

Vuotuinen puisto­konsertti Osmon­puistossa ti 12.6. klo 18.30.

Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Pispalan Sottiisia tanssitaan kesäkuussa Tampereella. Nuorisoseuran tanssi­ryhmät ovat menossa mukana.

Puutyökerho

Puu­työ­kerho kokoontuu Etelä-­Hervannan koulun puu­työ­luokassa tiistaisin kello 17.00–20.30.

Kerho on yli 16-vuotiaille tarkoitettu omatoimiryhmä, jossa voi tehdä haluamiaan puutöitä.

Käytössä on koulun moni­puoliset puukoneet, -laitteet ja työ­kalut. Tiloissa on muun muassa jiiri­saha, sirkkeli, vanne­saha, oiko­höylä, taso­höylä, nauha-/lautas­hiomakone, sorvi, pylväs­pora­koneet, höylä­penkkejä, ruuvi­puristimia sekä erilaisia käsi­työ­kaluja. Materiaalit jokainen hankkii itse ja käytössä on kaappi niiden säilyttämiseen.

Etelä-Hervannan koulun länsi­pääty, D-ovi
Mekaniikanpolku 9
33720 Tampere

Juha Konttila (puh. 050-4399417)