Tampere tanssii marras­kuussa

Perinteinen Tampere tanssii -konsertti järjestetään Pakka­huonella sunnuntaina 18.11. klo 16. Esiintymässä Ilakat, Remakat, Rytäkät ja Vinkkarit.

Sääntömääräinen syyskokous

Syyskokous järjestetään ti 20.11. klo 18.30 Kulttuuri­talo Laikun (Keskus­tori 4) kokous­tila Syrjässä. Kokouksessa käsitellään sääntö­määräiset asiat. Tervetuloa!

Kuusi­kymppiset joulu­kuussa

Yhdistettyä 60-vuotis- ja joulu­juhlaa vietetään Messu­kylän työ­väen­talolla 15.12.

Puutyökerho

Puu­työ­kerho kokoontuu Vuoreksen koulu­talolla. (Rautiolan­rinne 2) keskiviikkoisin kello 17.00 - 20.30. Käytössä on koulun puu­työ­koneet ja -kalut. Kulku puu­työ­luokkaan on koulun Mäyrän­mäen­kadun puoleisesta ovesta, jonka edessä on pysäköinti­tilaa. Puu­työ­luokka on käytävällä heti oikealla.

Kerho on yli 16-vuotiaille tarkoitettu oma­toimi­ryhmä, jossa voi tehdä haluamiaan puu­töitä. Jokainen ryhmäläinen hankkii käyttämänsä materiaalit itse ja vastaa omasta tapa­turma­vakuutuksestaan.

Jukka Piipponen (puh. 050 460 6805)
Petri Liedes (puh. 050 482 1676)
puutyo(at)tampereennuorisoseura.fi

Vuoreksen puutyöluokka