Esko Kannus­mäki kunniajäseneksi

Tampereen Nuoriso­seuran ainais­jäsen Esko Kannus­mäki nimettiin kunnia­jäseneksi seuran 60-vuotis­juhlassa 15.12.18.

Syys­kokouksen päätöksiä

Tampereen Nuoriso­seura ry:n syys­kokous päätti 20.11. mm. pitää jäsen­maksun ennallaan 16 eurossa. Puheen­johtajana jatkaa Saija Lintu ja johto­kunnan kokoon­pano säilyy samana kuin kuluvana vuonna.

Puutyökerho

Puu­työ­kerho kokoontuu Vuoreksen koulu­talolla. (Rautiolan­rinne 2) keskiviikkoisin kello 17.00 - 20.30. Käytössä on koulun puu­työ­koneet ja -kalut. Kulku puu­työ­luokkaan on koulun Mäyrän­mäen­kadun puoleisesta ovesta, jonka edessä on pysäköinti­tilaa. Puu­työ­luokka on käytävällä heti oikealla.

Kerho on yli 16-vuotiaille tarkoitettu oma­toimi­ryhmä, jossa voi tehdä haluamiaan puu­töitä. Jokainen ryhmäläinen hankkii käyttämänsä materiaalit itse ja vastaa omasta tapa­turma­vakuutuksestaan.

Jukka Piipponen (puh. 050 460 6805)
Petri Liedes (puh. 050 482 1676)
puutyo(at)tampereennuorisoseura.fi

Vuoreksen puutyöluokka