400 m harrastuksia

Tampereen Nuoriso­seura esittäytyy 400 m harrastuksia -tapahtumassa 11.5. Ratinan stadionilla.

Puisto­konsertti 3.6. klo 18

Kesää kohti mennään! Kauden perinteinen puisto­konsertti järjestetään Osmon­puistossa osana Tampereen puisto­konsertti­sarjaa.

Puutyökerho

Puu­työ­kerho kokoontuu Vuoreksen koulu­talolla. (Rautiolan­rinne 2) keskiviikkoisin kello 17.00 - 20.30. Käytössä on koulun puu­työ­koneet ja -kalut. Kulku puu­työ­luokkaan on koulun Mäyrän­mäen­kadun puoleisesta ovesta, jonka edessä on pysäköinti­tilaa. Puu­työ­luokka on käytävällä heti oikealla.

Kerho on yli 16-vuotiaille tarkoitettu oma­toimi­ryhmä, jossa voi tehdä haluamiaan puu­töitä. Jokainen ryhmäläinen hankkii käyttämänsä materiaalit itse ja vastaa omasta tapa­turma­vakuutuksestaan.

Kevään ensimmäinen kokoontuminen on 2.1.19 ja viimeinen 22.5.19. Vappuna ei kokoonnuta.

Jäsen­maksu 16 e/vuosi ja harraste­maksu 30 e/luku­kausi. Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden kerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja harraste­maksun.

Jukka Piipponen (puh. 050 460 6805)
Petri Liedes (puh. 050 482 1676)
puutyo(at)tampereennuorisoseura.fi

Vuoreksen puutyöluokka