Syys­kausi alkaa 17.8.

Puutyökerho sekä lasten ja nuorten Topraset ja Rytäkät aloittavat syksyn toimintansa keskiviikkona 17.8., Vinkkarit jo edellisenä sunnuntaina. Löytyisikö sinulle uusi harrastus? Tule rohkeasti kokeilemaan! Toivotamme tietysti myös kaikki vanhat harrastajat lämpimästi mukaan!

Puutyökerho

Puu­työ­kerho kokoontuu Vuoreksen koulu­talolla. (Rautiolan­rinne 2) perjantaisin kello 17.00 - 20.30. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen 17.8. Terve­tuloa!

Käytössä on koulun puu­työ­koneet ja -kalut. Kulku puu­työ­luokkaan on koulun Mäyrän­mäen­kadun puoleisesta ovesta, jonka edessä on pysäköinti­tilaa. Puu­työ­luokka on käytävällä heti oikealla.

Kerho on yli 16-vuotiaille tarkoitettu oma­toimi­ryhmä, jossa voi tehdä haluamiaan puu­töitä. Jokainen ryhmäläinen hankkii käyttämänsä materiaalit itse ja vastaa omasta tapa­turma­vakuutuksestaan.

Jäsen­maksu 16 e/vuosi ja harraste­maksu 35 e/luku­kausi. Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden kerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja harraste­maksun.

puutyo(at)tampereennuorisoseura.fi
Juuso Huhturi (puh. 050 438 4813)

Vuoreksen puutyöluokka