Puu­työ­kerho aloittaa 15.8.

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin Vuoreksessa. Lisätiedot täältä.

Hervannan tanssi­ryhmät aloittavat 5.9.

Telmakat, Topraset ja Rytäkät aloittavat syksyn toiminnan viikolla 36. Lisätietoja ryhmän nimeä klikkaamalla.

Kalevan tanssi­ryhmät aloittavat 6.9.

Remakat ja Ilakat aloittavat syksyn toiminnan viikolla 36. Lisätietoja ryhmän nimeä klikkaamalla.

Syys­konsertti Kangasalla 22.9.

Tampereen Nuoriso­seura ry ja Sorokoska ry järjestävät yhdistysten nimiä kantavan konsertin Kangasala-talossa.

Remakat

Torstaisin klo 17.45-18.25
Kalevassa, Tampereen Napapiirin salissa (Kaalamonaukio 2)
Syksyn ensimmäiset harjoitukset 6.9.2018.
Harjoitukset pidetään torstain sijaan perjantaina 14.9. (viikko 37), 12.10. (viikko 41), 9.11. (viikko 45) ja 14.12. (viikko 50).
Ei harjoituksia 18.10. (viikko 42)

Remakat on tanssiryhmä 4-7-vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoitukset koostuvat lauluista, leikeistä ja tansseista, jotka pohjautuvat suomalaiseen kansanperinteeseen ja sen modernisointiin. Ryhmässä toimiminen ja sosiaaliset taidot kehittyvät yhdessä tehdessä. Tanssiessa liikumme mm. parissa, piirissä ja ketjussa. Tervetuloa!

Remakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä ryhmää säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi