Vinkkarit valioluokkaan!

Vinkkarit luokiteltiin valioluokkaan Karjalaisen Nuoriso­liiton luokitteluissa Tampereella 28.-29.4.

Puisto­konsertti 12.6.

Vuotuinen puisto­konsertti Osmon­puistossa ti 12.6. klo 18.30.

Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Pispalan Sottiisia tanssitaan kesäkuussa Tampereella. Nuorisoseuran tanssi­ryhmät ovat menossa mukana.

Remakat

Torstaisin klo 17.45-18.25
Kalevassa, Tampereen Napapiirin salissa (Kaalamonaukio 2)
Kevään ensimmäiset harjoitukset 18.1.2018.
Harjoitukset pidetään torstain sijaan perjantaina viikoilla 6 (9.2.), 10 (9.3.) ja 15 (13.4.).
Ei harjoituksia viikolla 9 (1.3.) eikä viikolla 19 (10.5.).
Viimeiset harjoitukset viikolla 22 (31.5.).

Remakat on tanssiryhmä 4-6-vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoitukset koostuvat lauluista, leikeistä ja tansseista, jotka pohjautuvat suomalaiseen kansanperinteeseen ja sen modernisointiin. Ryhmässä toimiminen ja sosiaaliset taidot kehittyvät yhdessä tehdessä. Tanssiessa liikumme mm. parissa, piirissä ja ketjussa. Tervetuloa!

Remakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä ryhmää säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi