Tervetuloa Koillisen kuoroon

Koillisen kuoro on liittynyt osaksi Tampereen Nuoriso­seuraa ja hakee aktiivisesti uusia laulajia joukkoonsa. Tervetuloa mukaan!

Kevät­kausi on alkanut

Puu­työ­kerho ja tanssi­ryhmät ovat aloittaneet kevät­kautensa. Mukaan mahtuu vielä, tiedustelut ohjaajilta. Yhteys­tiedot löytyvät kunkin ryhmän kohdalta.

Joulu­juhla­esitykset nähtävillä

Linkki Vinkkareiden esitykseen on kuvagalleriassa. Muiden ryhmien osalta tiedustelut toisku91(at)gmail.com.

Tanssitapahtumia Tampereella

Tampereella järjestetään Karjalaisen Nuoriso­liiton kevät­päivät 27.-29.4. ja Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Remakat

Torstaisin klo 17.45-18.25
Kalevassa, Tampereen Napapiirin salissa (Kaalamonaukio 2)
Kevään ensimmäiset harjoitukset 18.1.2018.
Harjoitukset pidetään torstain sijaan perjantaina viikoilla 6 (9.2.), 10 (9.3.) ja 15 (13.4.).
Ei harjoituksia viikolla 9 (1.3.) eikä viikolla 19 (10.5.).
Viimeiset harjoitukset viikolla 22 (31.5.).

Remakat on tanssiryhmä 4-6-vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoitukset koostuvat lauluista, leikeistä ja tansseista, jotka pohjautuvat suomalaiseen kansanperinteeseen ja sen modernisointiin. Ryhmässä toimiminen ja sosiaaliset taidot kehittyvät yhdessä tehdessä. Tanssiessa liikumme mm. parissa, piirissä ja ketjussa. Tervetuloa!

Remakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä ryhmää säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

puh. 044 5610015 / mehtonen.anne(at)gmail.com