Hyvää kesää!

Kevät­kauden toiminta on päättynyt ja on aika suunnata kesä­laitumille. Syys­kausi alkaa elo-syys­kuussa ja siitä tiedotetaan lähempänä. Jos haluat jo sitä ennen etsiä sopivaa ryhmää itsellesi, löydät ryhmien yhteys­tiedot ryhmä­kohtaisilta sivuilta.

Remakat

Syys­kauden harjoituksista tiedotetaan myöhemmin. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Remakat on tanssiryhmä 4-7-vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoitukset koostuvat lauluista, leikeistä ja tansseista, jotka pohjautuvat suomalaiseen kansanperinteeseen ja sen modernisointiin. Ryhmässä toimiminen ja sosiaaliset taidot kehittyvät yhdessä tehdessä. Tanssiessa liikumme mm. parissa, piirissä ja ketjussa. Tervetuloa!

Remakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä ryhmää säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi