Syys­kausi käyntiin

Syys­kausi on alkanut kuoron ja puu­työ­kerhon voimin. Myös muut ryhmät aloittelevat toimintaansa. Katso lisää ryhmä­kohtaisilta sivuilta ja ole yhteydessä ohjaajaan, jos kiinnostut!

Tanssi­mania 27.-29.9.

Maanisesti tanssia Tampereella syys­kuun lopussa. Mukana menossa mm. Vinkkarit.

Remakat

Remakat harjoittelee torstaisin Kalevassa. Tarkka ajan­kohta tiedotetaan myöhemmin. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Remakat on tanssiryhmä 5-8-vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoitukset koostuvat lauluista, leikeistä ja tansseista, jotka pohjautuvat suomalaiseen kansanperinteeseen ja sen modernisointiin. Ryhmässä toimiminen ja sosiaaliset taidot kehittyvät yhdessä tehdessä. Tanssiessa liikumme mm. parissa, piirissä ja ketjussa. Tervetuloa!

Remakoiden ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä ryhmää säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi