Tervetuloa Koillisen kuoroon

Koillisen kuoro on liittynyt osaksi Tampereen Nuoriso­seuraa ja hakee aktiivisesti uusia laulajia joukkoonsa. Tervetuloa mukaan!

Kevät­kausi on alkanut

Puu­työ­kerho ja tanssi­ryhmät ovat aloittaneet kevät­kautensa. Mukaan mahtuu vielä, tiedustelut ohjaajilta. Yhteys­tiedot löytyvät kunkin ryhmän kohdalta.

Joulu­juhla­esitykset nähtävillä

Linkki Vinkkareiden esitykseen on kuvagalleriassa. Muiden ryhmien osalta tiedustelut toisku91(at)gmail.com.

Tanssitapahtumia Tampereella

Tampereella järjestetään Karjalaisen Nuoriso­liiton kevät­päivät 27.-29.4. ja Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Rysky

Rysky on musiikkiyhtye, joka soittaa ja laulaa lasten- ja kansanmusiikkia yhteensä vuosikymmenien kokemuksella. Pysyvän kokoonpanon lisäksi Ryskyssä esiintyy vierailevia laulajia ja soittajia, ja Rysky ottaakin mielellään muitakin musiikista kiinnostuneita joukkoonsa.

Ryskyyn kuuluvat:
Tiina Raita (viulu, laulu, harmooni)
Anna Raita (viulu, laulu)
Enna Rantala (laulu)
Anne Mehtonen (laulu, harmooni)
Tiia Luoma (tuuba).

Kuvia Ryskyn keikoilta