Toiminta tauolla 13.4. saakka

Suomen Nuoriso­seurat ry:n uusimman linjauksen mukaisesti Tampereen Nuoriso­seura keskeyttää kaiken harrastus­toiminnan 13.4. asti.

Kevät­kokous siirretty

Sääntö­määräinen kevät­kokous on siirretty tulevaisuuteen. Kokous kutsutaan koolle heti, kun mahdollista. Lisä­tietoja tarvittaessa: puheenjohtaja(at) tampereennuorisoseura.fi

Rytäkät

Rytakat

Rytäkät harjoittelee keskiviikkoisin 15.1.20 alkaen Toimelassa (Ruo­veden­katu 7), Hervannassa. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset