Lähi­toiminta tauolla kevät­kauden loppuun

Korona­tilanteen vuoksi Tampereen Nuoriso­seura ei järjestä lähi­toimintaa kevät­kaudella 2020.

Kevät­kokous etä­toteutuksella 15.4.

Sääntö­määräinen kevät­kokous toteutetaan video­yhteydellä ke 15.4. klo 18. Jos haluat osallistua kokoukseen, ilmoittaudu sähkö­postitse: hallitus(at)tampereennuorisoseura.fi. Tervetuloa!

Kausi­maksuja päivitetty

Johto­kunta on päättänyt korjata kevään 2020 kausi­maksut vastaamaan ajan­kohtaista tilannetta. Katso ryhmäsi maksu Jäsenille-osiosta.

Rytäkät

Rytakat

Rytäkät harjoittelee keskiviikkoisin 15.1.20 alkaen Toimelassa (Ruo­veden­katu 7), Hervannassa. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset