Syys­kauden toiminta käynnissä

Seuran harrastus­toiminta pyörähtäi käyntiin elo-syys­kuun taitteessa, terve­tuloa mukaan vaikka kesken kauden! Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta sekä Pirkan­maan alueellisia ohjeita. Varmista harjoitusten toteutuminen suoraan ryhmäsi ohjaajalta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Tervetuloa syys­kokoukseen 28.10.

Sääntö­määräinen syys­kokous to 28.10. klo 18 kulttuuri­talo Laikun kokous­tila Syrjässä. Käsittelyssä sääntö­määräiset asiat. Kahvia ja pullaa tarjolla!

Rytäkät

Rytakat

Rytäkät harjoittelee keskiviikkoisin kello 19.00-19.45 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) salissa 222. Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään 18.8.2021.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset