Talkoolaiseksi Pispalan Sottiisiin

Kesä­kuun toisella viikolla järjestettävä Pispalan Sottiisi etsii talkoolaisia. Katso ilmoittautumis­ohjeet Tapahtumat-osioista.

Karjalaisen Nuoriso­liiton luokittelut

Karjalainen Nuoriso­liitto järjestää kevät­päivät ja kansan­tanssi­luokittelun Sampolassa 27.-29.4. Vinkkarit esiintyy lauantaina 28.4. klo 14.30 alkavassa konsertissa.

Rytäkät

Rytakat

Keskiviikkoisin klo 18.40-19.30
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Ensimmäiset harjoitukset 10.1.2018.
Ei harjoituksia 28.2.
Kevätkauden viimeiset harjoitukset 30.5.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset