Tervetuloa Koillisen kuoroon

Koillisen kuoro on liittynyt osaksi Tampereen Nuoriso­seuraa ja hakee aktiivisesti uusia laulajia joukkoonsa. Tervetuloa mukaan!

Kevät­kausi on alkanut

Puu­työ­kerho ja tanssi­ryhmät ovat aloittaneet kevät­kautensa. Mukaan mahtuu vielä, tiedustelut ohjaajilta. Yhteys­tiedot löytyvät kunkin ryhmän kohdalta.

Joulu­juhla­esitykset nähtävillä

Linkki Vinkkareiden esitykseen on kuvagalleriassa. Muiden ryhmien osalta tiedustelut toisku91(at)gmail.com.

Tanssitapahtumia Tampereella

Tampereella järjestetään Karjalaisen Nuoriso­liiton kevät­päivät 27.-29.4. ja Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Rytäkät

Rytakat

Keskiviikkoisin klo 18.40-19.30
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Ensimmäiset harjoitukset 10.1.2018.
Ei harjoituksia 28.2.
Kevätkauden viimeiset harjoitukset 30.5.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset