Syys­kauden toiminta alkaa

Syys­kausi pyörähtää käyntiin, mutta seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Terve­tuloa taas tanssimaan, laulamaan ja nikkaroimaan!

Talkoisiin Sottiisi­Movesiin

Tule mukaan toteuttamaan tanssin suur­tapahtumaa, Sottiisi­Movesia! Ilmoittaudu talkoolaiseksi täällä.

Rytäkät

Rytakat

Rytäkät harjoittelee keskiviikkoisin kello 19.30-19.45 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) pienessä baletti­salissa. Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.9.2020.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset