Syys­kausi käynnissä

Puutyökerho, Vinkkarit sekä lasten ja nuorten ryhmät Topraset ja Rytäkät ovat aloittaneet syys­kautensa, mutta toimintaan pääsee vielä mainiosti mukaan. Löytyisikö sinulle uusi harrastus? Tule rohkeasti kokeilemaan!

Rytäkät

Rytakat

Rytäkät harjoittelee keskiviikkoisin kello 18.15-19.30 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) salissa 222. Kevään ensimmäiset harjoitukset pidetään 17.8.2022.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset