Kevät­kokous 7.4.

Tammpereen Nuoriso­seura ry:n sääntö­määräinen kevät­kokous järjestetään 7.4. klo 18.30 etä­yhteydellä. Kokouksessa käsitellään sääntö­määräiset asiat. Ilmoittaudu kokoukseen sähkö­postitse hallitus(at)tampereennuorisoseura.fi ja saat vastaus­viestissä kokous­linkin. Terve­tuloa!

Kevät­kauden toiminnasta

Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Lisä­tiedot ohjaajilta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Rytäkät

Rytakat

Rytäkät harjoittelee keskiviikkoisin kello 19.30-19.45 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) salissa 222. Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.9.2020.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset