Syys­kokous 23.11.

Terve­tuloa sääntö­määräiseen syys­kokoukseen 23.11. klo 18! Kokous­paikka on PMK:n talo (Erkkilän­katu 11), sisään talon etelä­päädystä. Kokouksessa käsitellään sääntö­määräiset asiat. Lisä­tiedot ja ilmoittautumiset puheenjohtaja (at)tampereennuorisoseura.fi Terve­tuloa!

Tampere tanssii 20.11.

Tampere tanssii taas 20.11. klo 16. Paikkana tänä vuonna Konservatorion sali Pyynikin­torilla. Menossa mukana mm. Rytäkät, Topraset ja Vinkkarit. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Rytäkät

Rytakat

Rytäkät harjoittelee keskiviikkoisin kello 18.15-19.30 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) salissa 222. Kevään ensimmäiset harjoitukset pidetään 17.8.2022.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset