Syys­kausi käyntiin

Syys­kausi on alkanut kuoron ja puu­työ­kerhon voimin. Myös muut ryhmät aloittelevat toimintaansa. Katso lisää ryhmä­kohtaisilta sivuilta ja ole yhteydessä ohjaajaan, jos kiinnostut!

Tanssi­mania 27.-29.9.

Maanisesti tanssia Tampereella syys­kuun lopussa. Mukana menossa mm. Vinkkarit.

Rytäkät

Rytakat

Rytäkät harjoittelee keskiviikkoisin Hervannassa. Tarkka ajan­kohta tiedotetaan myöhemmin. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset