Hyvää kesää!

Kevät­kauden toiminta on päättynyt ja on aika suunnata kesä­laitumille. Syys­kausi alkaa elo-syys­kuussa ja siitä tiedotetaan lähempänä. Jos haluat jo sitä ennen etsiä sopivaa ryhmää itsellesi, löydät ryhmien yhteys­tiedot ryhmä­kohtaisilta sivuilta.

Rytäkät

Rytakat

Syys­kauden harjoituksista tiedotetaan myöhemmin. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset