Ajankohtaista


Lisä­tietoja Tapahtumat-osiossa

Kevät­kauden toiminnasta

Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Kaikki alle 20-vuotiaiden tanssi­ryhmät sekä Koillisen kuoro aloittavat toimintansa viikolla 2. Muun toiminnan osalta lisä­tiedot ohjaajilta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.Rytäkät

Rytakat

Harjoitukset

Rytäkät harjoittelee keskiviikkoisin kello 19.30-19.45 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) salissa 222. Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.9.2020.

Ryhmän esittely

Tampereen Nuorisoseuran tanssiryhmissä tarjotaan laadukasta, tavoitteellista tanssinopetusta eri ikäryhmille. Harjoituksissa opitaan sekä tanssin perusteita että muita motorisia taitoja vauhdikkaiden liikunnallisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Tanssit perustuvat raikkaalla otteella toteutettuun suomalaiseen perinteeseen. Ryhmässä toimiessa harjaantuvat myös sosiaaliset taidot.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Osallistumismaksut

Jäsenmaksu 16 e/vuosi ja harrastemaksu 35 e/lukukausi
Ryhmän toimintaan voi tutustua kahden harjoituskerran ajan ennen kuin maksaa jäsen- ja harrastemaksun.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Anne Mehtonen
puh. 044 5610015
lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi«Takaisin