Kesä­kuoro Kissan­maalla

Koillisen kuoro järjestä kesäisen sekä­kuoro­kurssin Kissan­maan koulun piha-alueella tiistai-iltaisin. Lisä­tiedot Koillisen kuoron omalta sivulta. Terve­tuloa!

Kesä­kauden toiminnasta

Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Ryhmistä mm. Vinkkarit ja Koillisen kuoro harrastavat kesälläkin. Lisä­tiedot ohjaajilta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Rytäkät

Rytakat

Rytäkät harjoittelee keskiviikkoisin kello 19.30-19.45 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) salissa 222. Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.9.2020.

Treeneissä harjoitellaan kävely- ja hyppypohjaisia tansseja erilaisten harjoitteiden ja leikkien kautta. Ryhmälle tuttuja tansseja ovat mm. valssi ja jenkka. Tanssiminen kehittää kehonhallintaa, ja samalla sosiaaliset taidot karttuvat ryhmässä toimiessa.

Ryhmä on toiminut jo pitkään, mutta mukaan pääsee myös ilman aiempaa tanssitaustaa.

Ohjaajana toimii vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Karnakat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset