Syys­kauden toiminta käynnissä

Seuran harrastus­toiminta pyörähtäi käyntiin elo-syys­kuun taitteessa, terve­tuloa mukaan vaikka kesken kauden! Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta sekä Pirkan­maan alueellisia ohjeita. Varmista harjoitusten toteutuminen suoraan ryhmäsi ohjaajalta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Tervetuloa syys­kokoukseen 28.10.

Sääntö­määräinen syys­kokous to 28.10. klo 18 kulttuuri­talo Laikun kokous­tila Syrjässä. Käsittelyssä sääntö­määräiset asiat. Kahvia ja pullaa tarjolla!

Tanssi

Kuva

Tampereen Nuorisoseurassa tanssitaan kansantanssia ja lastentanssia. Tällä hetkellä seurassa toimii ryhmiä Hervannassa ja keskustassa.

Ryhmät osallistuvat mm. kansantanssitapahtumiin ja konsertteihin. Ryhmät esiintyvät myös pyydettäessä, joten kysy ryhmiämme esiintymään omaan tilaisuuteesi! Kunkin ryhmän yhteystiedot ja esittelyt ovat ryhmän omalla sivulla.

Syksyn 2021 ryhmät:

Vinkkarit - aikuiset