Syys­kokous 23.11.

Terve­tuloa sääntö­määräiseen syys­kokoukseen 23.11. klo 18! Kokous­paikka on PMK:n talo (Erkkilän­katu 11), sisään talon etelä­päädystä. Kokouksessa käsitellään sääntö­määräiset asiat. Lisä­tiedot ja ilmoittautumiset puheenjohtaja (at)tampereennuorisoseura.fi Terve­tuloa!

Tampere tanssii 20.11.

Tampere tanssii taas 20.11. klo 16. Paikkana tänä vuonna Konservatorion sali Pyynikin­torilla. Menossa mukana mm. Rytäkät, Topraset ja Vinkkarit. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tanssi

Kuva

Tampereen Nuorisoseurassa tanssitaan kansantanssia ja lastentanssia. Tällä hetkellä seurassa toimii ryhmiä Hervannassa ja keskustassa.

Ryhmät osallistuvat mm. kansantanssitapahtumiin ja konsertteihin. Ryhmät esiintyvät myös pyydettäessä, joten kysy ryhmiämme esiintymään omaan tilaisuuteesi! Kunkin ryhmän yhteystiedot ja esittelyt ovat ryhmän omalla sivulla.

Syksyn 2022 ryhmät:

Vinkkarit - aikuiset