Tervetuloa Koillisen kuoroon

Koillisen kuoro on liittynyt osaksi Tampereen Nuoriso­seuraa ja hakee aktiivisesti uusia laulajia joukkoonsa. Tervetuloa mukaan!

Kevät­kausi on alkanut

Puu­työ­kerho ja tanssi­ryhmät ovat aloittaneet kevät­kautensa. Mukaan mahtuu vielä, tiedustelut ohjaajilta. Yhteys­tiedot löytyvät kunkin ryhmän kohdalta.

Joulu­juhla­esitykset nähtävillä

Linkki Vinkkareiden esitykseen on kuvagalleriassa. Muiden ryhmien osalta tiedustelut toisku91(at)gmail.com.

Tanssitapahtumia Tampereella

Tampereella järjestetään Karjalaisen Nuoriso­liiton kevät­päivät 27.-29.4. ja Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Tanssi

Kuva

Tampereen Nuorisoseurassa tanssitaan kansantanssia ja lastentanssia. Tällä hetkellä seurassa toimii ryhmiä Kalevassa, Hervannassa ja keskustassa.

Ryhmät osallistuvat mm. kansantanssitapahtumiin ja konsertteihin. Ryhmät esiintyvät myös pyydettäessä, joten kysy ryhmiämme esiintymään omaan tilaisuuteesi. Kunkin ryhmän yhteystiedot ja esittelyt ovat ryhmän omalla sivulla.

Vuoden 2018 ryhmät:

Vinkkarit - nuoret aikuiset