Tampere tanssii marras­kuussa

Perinteinen Tampere tanssii -konsertti järjestetään Pakka­huonella sunnuntaina 18.11. klo 16. Esiintymässä Ilakat, Remakat, Rytäkät ja Vinkkarit.

Sääntömääräinen syyskokous

Syyskokous järjestetään ti 20.11. klo 18.30 Kulttuuri­talo Laikun (Keskus­tori 4) kokous­tila Syrjässä. Kokouksessa käsitellään sääntö­määräiset asiat. Tervetuloa!

Kuusi­kymppiset joulu­kuussa

Yhdistettyä 60-vuotis- ja joulu­juhlaa vietetään Messu­kylän työ­väen­talolla 15.12.

Tanssi

Kuva

Tampereen Nuorisoseurassa tanssitaan kansantanssia ja lastentanssia. Tällä hetkellä seurassa toimii ryhmiä Kalevassa, Hervannassa ja keskustassa.

Ryhmät osallistuvat mm. kansantanssitapahtumiin ja konsertteihin. Ryhmät esiintyvät myös pyydettäessä, joten kysy ryhmiämme esiintymään omaan tilaisuuteesi. Kunkin ryhmän yhteystiedot ja esittelyt ovat ryhmän omalla sivulla.

Vuoden 2018 ryhmät:

Vinkkarit - nuoret aikuiset