Kevät­kauden toiminta käynnistyy

Seuran harrastus­toiminta käynnistyy niiltä osin kuin on mahdollista; terve­tuloa mukaan! Seuraamme tarkkaan Pirkan­maan alueellisia pandemia­ohjeita. Varmista harjoitusten toteutuminen suoraan ryhmäsi ohjaajalta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Hervannan ryhmät aloittavat 12.1.

Lasten ja nuorten tanssi­ryhmät eli Telmakat, Topraset ja Rytäkät aloittavat kautensa 12.1. Seuraamme ja noudatamme alueellisten viran­omaisten ohjeistuksia.

Puu­työ­kerhon aloitus siirtyy

Puu­työ­kerhon kevät­kauden aloitus siirtyy viranomais­määräysten vuoksi.

Vinkkarit tauolla toistaiseksi

Nuorten aikuisten tanssi­ryhmä Vinkkarit ei aloita vielä kevät­kauttaan vaan seuraa tilanetta.

Tanssi

Kuva

Tampereen Nuorisoseurassa tanssitaan kansantanssia ja lastentanssia. Tällä hetkellä seurassa toimii ryhmiä Hervannassa ja keskustassa.

Ryhmät osallistuvat mm. kansantanssitapahtumiin ja konsertteihin. Ryhmät esiintyvät myös pyydettäessä, joten kysy ryhmiämme esiintymään omaan tilaisuuteesi! Kunkin ryhmän yhteystiedot ja esittelyt ovat ryhmän omalla sivulla.

Kevään 2022 ryhmät:

Vinkkarit - aikuiset