Kesä­kuoro Kissan­maalla

Koillisen kuoro järjestä kesäisen sekä­kuoro­kurssin Kissan­maan koulun piha-alueella tiistai-iltaisin. Lisä­tiedot Koillisen kuoron omalta sivulta. Terve­tuloa!

Kesä­kauden toiminnasta

Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Ryhmistä mm. Vinkkarit ja Koillisen kuoro harrastavat kesälläkin. Lisä­tiedot ohjaajilta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Tanssi

Kuva

Tampereen Nuorisoseurassa tanssitaan kansantanssia ja lastentanssia. Tällä hetkellä seurassa toimii ryhmiä Kalevassa, Hervannassa ja keskustassa.

Ryhmät osallistuvat mm. kansantanssitapahtumiin ja konsertteihin. Ryhmät esiintyvät myös pyydettäessä, joten kysy ryhmiämme esiintymään omaan tilaisuuteesi. Kunkin ryhmän yhteystiedot ja esittelyt ovat ryhmän omalla sivulla.

Kevään 2021 ryhmät:

Vinkkarit - nuoret aikuiset