Syys­kauden toiminta alkaa

Seuran harrastus­toiminta pyörähtää käyntiin elo-syys­kuun taitteessa, terve­tuloa mukaan! Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta sekä Pirkan­maan alueellisia ohjeita. Varmista harjoitusten toteutuminen suoraan ryhmäsi ohjaajalta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Tervetuloa puu­työ­kerhoon

Puu­työ­kerho aloittaa toimintansa pe 27.8. Terve­tuloa mukaan uudet ja vanhat harrastajat!

Terve­tuloa tanssi­ryhmiin

Tanssi­ryhmät käynnistävät syys­kautensa elo­kuun lopulla. Uusia harrastajia mahtuu etenkin Hervannan ryhmiin.

Terve­tuloa kuoroon

Koillisen kuoron toiminta jatkuu syys­kuun ensimmäisenä lauantaina. Terve­tuloa mukaan laulamaan!

Tanssi

Kuva

Tampereen Nuorisoseurassa tanssitaan kansantanssia ja lastentanssia. Tällä hetkellä seurassa toimii ryhmiä Hervannassa ja keskustassa.

Ryhmät osallistuvat mm. kansantanssitapahtumiin ja konsertteihin. Ryhmät esiintyvät myös pyydettäessä, joten kysy ryhmiämme esiintymään omaan tilaisuuteesi! Kunkin ryhmän yhteystiedot ja esittelyt ovat ryhmän omalla sivulla.

Syksyn 2021 ryhmät:

Vinkkarit - aikuiset