Kevät­kokous 27.3.

Sääntömääräinen kevät­kokous ke 27.3. klo 18 Kitchen & Cafe Stockmann Tamperessa (Hämeen­katu 4). Listalla sääntö­määräiset asiat. Terve­tuloa!

Tanssi­mylly 12.-14.4.

Katselmus­tapahtuma Tanssi­mylly järjestetään Sorin sirkuksella huhti­kuun puolivälissä. Vinkkarit esiintyy lauantain ilta­päivä­konsertissa.

Saijasta Hämeen vuoden Nuoriso­seuralainen

Hämeen alueen vuoden nuoriso­seuralaisena palkittiin istuva puheen­johtaja Saija Lintu. Onnittelut!

Tanssi

Kuva

Tampereen Nuorisoseurassa tanssitaan kansantanssia ja lastentanssia. Tällä hetkellä seurassa toimii ryhmiä Kalevassa, Hervannassa ja keskustassa.

Ryhmät osallistuvat mm. kansantanssitapahtumiin ja konsertteihin. Ryhmät esiintyvät myös pyydettäessä, joten kysy ryhmiämme esiintymään omaan tilaisuuteesi. Kunkin ryhmän yhteystiedot ja esittelyt ovat ryhmän omalla sivulla.

Vuoden 2018 ryhmät:

Vinkkarit - nuoret aikuiset