Kuoro syys­karnevaaleilla

Koillisen kuoro esiintyy Koillisen syys­karnevaali­lauantaina 8.9. klo 11 Koillis­keskuksessa.

Syys­kausi on alkanut!

Toiminta on pyörähtänyt käyntiin kaikkien ryhmien osalta, mutta mukaan mahtuu vielä! Ota yhteyttä ohjaajaan, yhteys­tiedot löytyvät kunkin ryhmän omalta sivulta.

Syys­konsertti Kangasalla 22.9.

Tampereen Nuoriso­seura ry ja Sorokoska ry järjestävät yhdistysten nimiä kantavan konsertin Kangasala-talossa 22.9. klo 15.00.

Tanssi

Kuva

Tampereen Nuorisoseurassa tanssitaan kansantanssia ja lastentanssia. Tällä hetkellä seurassa toimii ryhmiä Kalevassa, Hervannassa ja keskustassa.

Ryhmät osallistuvat mm. kansantanssitapahtumiin ja konsertteihin. Ryhmät esiintyvät myös pyydettäessä, joten kysy ryhmiämme esiintymään omaan tilaisuuteesi. Kunkin ryhmän yhteystiedot ja esittelyt ovat ryhmän omalla sivulla.

Vuoden 2018 ryhmät:

Vinkkarit - nuoret aikuiset