Kevät­kokous 7.4.

Tammpereen Nuoriso­seura ry:n sääntö­määräinen kevät­kokous järjestetään 7.4. klo 18.30 etä­yhteydellä. Kokouksessa käsitellään sääntö­määräiset asiat. Ilmoittaudu kokoukseen sähkö­postitse hallitus(at)tampereennuorisoseura.fi ja saat vastaus­viestissä kokous­linkin. Terve­tuloa!

Kevät­kauden toiminnasta

Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Lisä­tiedot ohjaajilta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Tanssi

Kuva

Tampereen Nuorisoseurassa tanssitaan kansantanssia ja lastentanssia. Tällä hetkellä seurassa toimii ryhmiä Kalevassa, Hervannassa ja keskustassa.

Ryhmät osallistuvat mm. kansantanssitapahtumiin ja konsertteihin. Ryhmät esiintyvät myös pyydettäessä, joten kysy ryhmiämme esiintymään omaan tilaisuuteesi. Kunkin ryhmän yhteystiedot ja esittelyt ovat ryhmän omalla sivulla.

Kevään 2021 ryhmät:

Vinkkarit - nuoret aikuiset