Vinkkarit valioluokkaan!

Vinkkarit luokiteltiin valioluokkaan Karjalaisen Nuoriso­liiton luokitteluissa Tampereella 28.-29.4.

Puisto­konsertti 12.6.

Vuotuinen puisto­konsertti Osmon­puistossa ti 12.6. klo 18.30.

Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Pispalan Sottiisia tanssitaan kesäkuussa Tampereella. Nuorisoseuran tanssi­ryhmät ovat menossa mukana.

Telmakat

Tanssivat jalat

Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Kevään ensimmäiset harjoitukset 10.1.2018.
Ei harjoituksia 28.2.
Kevätkauden viimeiset harjoitukset 30.5.

Telmakat on lastentanssiryhmä 3-4-vuotiaille pojille ja tytöille. Tavoitteena on harjoitella paitsi askelia ja pieniä tansseja, myös yhdessä toimimista harjoitellaan pareittain ja ryhmässä. Samalla perusliikuntataidot ja rytmitaju vahvistuvat.

Telmakoita ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Telmakoita säestää nuoriso­seuran musiikki­yhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi