Syys­kauden toiminta alkaa

Syys­kausi pyörähtää käyntiin, mutta seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Terve­tuloa taas tanssimaan, laulamaan ja nikkaroimaan!

Talkoisiin Sottiisi­Movesiin

Tule mukaan toteuttamaan tanssin suur­tapahtumaa, Sottiisi­Movesia! Ilmoittaudu talkoolaiseksi täällä.

Telmakat

Telmakat harjoittelee keskiviikkoisin kello 17.30-18.15 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) pienessä baletti­salissa. Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.9.2020.

Telmakat on lastentanssiryhmä 5-7-vuotiaille pojille ja tytöille. Tavoitteena on harjoitella paitsi askelia ja pieniä tansseja, myös yhdessä toimimista pareittain ja ryhmässä. Treeneissä liikutaan monipuolisesti mielikuvitusta hyödyntäen esimerkiksi eläiminä ja kulkuvälineinä. Samalla perusliikuntataidot ja rytmitaju vahvistuvat.

Telmakoita ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Telmakoita säestää nuoriso­seuran musiikki­yhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi