Syys­kausi käyntiin

Syys­kausi on alkanut kuoron ja puu­työ­kerhon voimin. Myös muut ryhmät aloittelevat toimintaansa. Katso lisää ryhmä­kohtaisilta sivuilta ja ole yhteydessä ohjaajaan, jos kiinnostut!

Tanssi­mania 27.-29.9.

Maanisesti tanssia Tampereella syys­kuun lopussa. Mukana menossa mm. Vinkkarit.

Telmakat

Telmakat harjoittelee keskiviikkoisin Hervannassa. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Telmakat on lastentanssiryhmä 4-6-vuotiaille pojille ja tytöille. Tavoitteena on harjoitella paitsi askelia ja pieniä tansseja, myös yhdessä toimimista pareittain ja ryhmässä. Treeneissä liikutaan monipuolisesti mielikuvitusta hyödyntäen esimerkiksi eläiminä ja kulkuvälineinä. Samalla perusliikuntataidot ja rytmitaju vahvistuvat.

Telmakoita ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Telmakoita säestää nuoriso­seuran musiikki­yhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi