Lähi­toiminta tauolla kevät­kauden loppuun

Korona­tilanteen vuoksi Tampereen Nuoriso­seura ei järjestä lähi­toimintaa kevät­kaudella 2020.

Kevät­kokous etä­toteutuksella 15.4.

Sääntö­määräinen kevät­kokous toteutetaan video­yhteydellä ke 15.4. klo 18. Jos haluat osallistua kokoukseen, ilmoittaudu sähkö­postitse: hallitus(at)tampereennuorisoseura.fi. Tervetuloa!

Kausi­maksuja päivitetty

Johto­kunta on päättänyt korjata kevään 2020 kausi­maksut vastaamaan ajan­kohtaista tilannetta. Katso ryhmäsi maksu Jäsenille-osiosta.

Telmakat

Telmakat harjoittelee keskiviikkoisin 15.1.20 alkaen Toimelassa (Ruo­veden­katu 7), Hervannassa. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Telmakat on lastentanssiryhmä 4-6-vuotiaille pojille ja tytöille. Tavoitteena on harjoitella paitsi askelia ja pieniä tansseja, myös yhdessä toimimista pareittain ja ryhmässä. Treeneissä liikutaan monipuolisesti mielikuvitusta hyödyntäen esimerkiksi eläiminä ja kulkuvälineinä. Samalla perusliikuntataidot ja rytmitaju vahvistuvat.

Telmakoita ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Telmakoita säestää nuoriso­seuran musiikki­yhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi