Toiminta tauolla 13.4. saakka

Suomen Nuoriso­seurat ry:n uusimman linjauksen mukaisesti Tampereen Nuoriso­seura keskeyttää kaiken harrastus­toiminnan 13.4. asti.

Kevät­kokous siirretty

Sääntö­määräinen kevät­kokous on siirretty tulevaisuuteen. Kokous kutsutaan koolle heti, kun mahdollista. Lisä­tietoja tarvittaessa: puheenjohtaja(at) tampereennuorisoseura.fi

Telmakat

Telmakat harjoittelee keskiviikkoisin 15.1.20 alkaen Toimelassa (Ruo­veden­katu 7), Hervannassa. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Telmakat on lastentanssiryhmä 4-6-vuotiaille pojille ja tytöille. Tavoitteena on harjoitella paitsi askelia ja pieniä tansseja, myös yhdessä toimimista pareittain ja ryhmässä. Treeneissä liikutaan monipuolisesti mielikuvitusta hyödyntäen esimerkiksi eläiminä ja kulkuvälineinä. Samalla perusliikuntataidot ja rytmitaju vahvistuvat.

Telmakoita ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Telmakoita säestää nuoriso­seuran musiikki­yhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi