Puu­työ­kerho aloittaa 15.8.

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin Vuoreksessa. Lisätiedot täältä.

Hervannan tanssi­ryhmät aloittavat 5.9.

Telmakat, Topraset ja Rytäkät aloittavat syksyn toiminnan viikolla 36. Lisätietoja ryhmän nimeä klikkaamalla.

Kalevan tanssi­ryhmät aloittavat 6.9.

Remakat ja Ilakat aloittavat syksyn toiminnan viikolla 36. Lisätietoja ryhmän nimeä klikkaamalla.

Syys­konsertti Kangasalla 22.9.

Tampereen Nuoriso­seura ry ja Sorokoska ry järjestävät yhdistysten nimiä kantavan konsertin Kangasala-talossa.

Telmakat

Tanssivat jalat

Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Syksyn ensimmäiset harjoitukset 5.9.2018.
Ei harjoituksia 17.10. (viikko 42)

Telmakat on lastentanssiryhmä 3-5-vuotiaille pojille ja tytöille. Tavoitteena on harjoitella paitsi askelia ja pieniä tansseja, myös yhdessä toimimista harjoitellaan pareittain ja ryhmässä. Samalla perusliikuntataidot ja rytmitaju vahvistuvat.

Telmakoita ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Telmakoita säestää nuoriso­seuran musiikki­yhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi