Puisto­konsertti 3.6.

Kesää kohti mennään! Kauden perinteinen puisto­konsertti järjestetään Osmon­puistossa yhteis­työssä Tampereen kaupungin kanssa.

Saijasta Hämeen vuoden Nuoriso­seuralainen

Hämeen alueen vuoden nuoriso­seuralaisena palkittiin istuva puheen­johtaja Saija Lintu. Onnittelut!

Telmakat

Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Syksyn ensimmäiset harjoitukset 5.9.2018.
Ei harjoituksia 17.10. (viikko 42)

Telmakat on lastentanssiryhmä 3-5-vuotiaille pojille ja tytöille. Tavoitteena on harjoitella paitsi askelia ja pieniä tansseja, myös yhdessä toimimista pareittain ja ryhmässä. Treeneissä liikutaan monipuolisesti mielikuvitusta hyödyntäen esimerkiksi eläiminä ja kulkuvälineinä. Samalla perusliikuntataidot ja rytmitaju vahvistuvat.

Telmakoita ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Telmakoita säestää nuoriso­seuran musiikki­yhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi