Syys­kausi alkaa 17.8.

Puutyökerho sekä lasten ja nuorten Topraset ja Rytäkät aloittavat syksyn toimintansa keskiviikkona 17.8., Vinkkarit jo edellisenä sunnuntaina. Löytyisikö sinulle uusi harrastus? Tule rohkeasti kokeilemaan! Toivotamme tietysti myös kaikki vanhat harrastajat lämpimästi mukaan!

Telmakat

Telmakat harjoittelee keskiviikkoisin kello 17.30-18.15 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) pienessä baletti­salissa. Kevään ensimmäiset harjoitukset pidetään 12.1.2022.

Telmakat on lastentanssiryhmä 6-8-vuotiaille pojille ja tytöille. Tavoitteena on harjoitella paitsi askelia ja pieniä tansseja, myös yhdessä toimimista pareittain ja ryhmässä. Treeneissä liikutaan monipuolisesti mielikuvitusta hyödyntäen esimerkiksi eläiminä ja kulkuvälineinä. Samalla perusliikuntataidot ja rytmitaju vahvistuvat.

Telmakoita ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Telmakoita säestää nuoriso­seuran musiikki­yhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi