Esko Kannus­mäki kunniajäseneksi

Tampereen Nuoriso­seuran ainais­jäsen Esko Kannus­mäki nimettiin kunnia­jäseneksi seuran 60-vuotis­juhlassa 15.12.18.

Syys­kokouksen päätöksiä

Tampereen Nuoriso­seura ry:n syys­kokous päätti 20.11. mm. pitää jäsen­maksun ennallaan 16 eurossa. Puheen­johtajana jatkaa Saija Lintu ja johto­kunnan kokoon­pano säilyy samana kuin kuluvana vuonna.

Telmakat

Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Syksyn ensimmäiset harjoitukset 5.9.2018.
Ei harjoituksia 17.10. (viikko 42)

Telmakat on lastentanssiryhmä 3-5-vuotiaille pojille ja tytöille. Tavoitteena on harjoitella paitsi askelia ja pieniä tansseja, myös yhdessä toimimista pareittain ja ryhmässä. Treeneissä liikutaan monipuolisesti mielikuvitusta hyödyntäen esimerkiksi eläiminä ja kulkuvälineinä. Samalla perusliikuntataidot ja rytmitaju vahvistuvat.

Telmakoita ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Telmakoita säestää nuoriso­seuran musiikki­yhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi