Syys­kokous 20.11.

Sääntö­määräinen syyss­kokous Hippos­talolla klo 18..

Joulujuhla 14.12.

Koko seuran yhteinen joulu­juhla joulu­kuun puoli­välissä.

Telmakat

Telmakat harjoittelee keskiviikkoisin Hervannassa. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Telmakat on lastentanssiryhmä 4-6-vuotiaille pojille ja tytöille. Tavoitteena on harjoitella paitsi askelia ja pieniä tansseja, myös yhdessä toimimista pareittain ja ryhmässä. Treeneissä liikutaan monipuolisesti mielikuvitusta hyödyntäen esimerkiksi eläiminä ja kulkuvälineinä. Samalla perusliikuntataidot ja rytmitaju vahvistuvat.

Telmakoita ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Telmakoita säestää nuoriso­seuran musiikki­yhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi