Puu­työ­kerho aloittaa 15.8.

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin Vuoreksessa. Lisätiedot täältä.

Hervannan tanssi­ryhmät aloittavat 5.9.

Telmakat, Topraset ja Rytäkät aloittavat syksyn toiminnan viikolla 36. Lisätietoja ryhmän nimeä klikkaamalla.

Kalevan tanssi­ryhmät aloittavat 6.9.

Remakat ja Ilakat aloittavat syksyn toiminnan viikolla 36. Lisätietoja ryhmän nimeä klikkaamalla.

Syys­konsertti Kangasalla 22.9.

Tampereen Nuoriso­seura ry ja Sorokoska ry järjestävät yhdistysten nimiä kantavan konsertin Kangasala-talossa.

Topraset

Keskiviikkoisin klo 18.00-18.40
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Syksyn ensimmäiset harjoitukset 5.9.2018.
Ei harjoituksia 17.10. (viikko 42)

Topraset on lastentanssiryhmä 6-8-vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoituksissa käy iloinen vilske, kun joukko eläytyy liikkumaan leijonina tai hiirinä ja keksii omia liikuntatapoja. Yhdessä toimimista harjoitellaan pareittain ja ryhmässä, ja perusliikuntataidot vahvistuvat myös pieniä tansseja ja askeleita harjoitellessa.

Toprasia ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Toprasia säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi