Saijasta Hämeen vuoden Nuoriso­seuralainen

Hämeen alueen vuoden nuoriso­seuralaisena palkittiin istuva puheen­johtaja Saija Lintu. Onnittelut!

Harraste­maksut päivittyivät

Tarkista ryhmäsi harraste­maksu ryhmän omalta tai Jäsenille-sivulta. Harraste­maksu maksetaan sekä keväällä että syksyllä ja jäsen­maksu kerran vuodessa.

Esko Kannus­mäki kunniajäseneksi

Tampereen Nuoriso­seuran ainais­jäsen Esko Kannus­mäki nimettiin kunnia­jäseneksi seuran 60-vuotis­juhlassa 15.12.18.

Topraset

Keskiviikkoisin klo 18.00-18.40
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Syksyn ensimmäiset harjoitukset 5.9.2018.
Ei harjoituksia 17.10. (viikko 42)

Topraset on vauhdikas lastentanssiryhmä 6-8-vuotiaille pojille ja tytöille. Topraset osaavat jo paljon tanssin perustaitoja, kuten erilaisia pyörintöjä ja askelikkoja sekä liikkumista yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Treeneissä harjoitellaan esitettäviä tansseja ja tehdään monipuolisesti kehonhallintaa, rytmitajua ja tilan käyttöä kehittäviä harjoitteita.

Toprasia ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Toprasia säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Topraset

Lisätiedot ja ilmoittautumiset