Talkoolaiseksi Pispalan Sottiisiin

Kesä­kuun toisella viikolla järjestettävä Pispalan Sottiisi etsii talkoolaisia. Katso ilmoittautumis­ohjeet Tapahtumat-osioista.

Karjalaisen Nuoriso­liiton luokittelut

Karjalainen Nuoriso­liitto järjestää kevät­päivät ja kansan­tanssi­luokittelun Sampolassa 27.-29.4. Vinkkarit esiintyy lauantaina 28.4. klo 14.30 alkavassa konsertissa.

Topraset

Keskiviikkoisin klo 18.00-18.40
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Kevään ensimmäiset harjoitukset 10.1.2018.
Ei harjoituksia 28.2.
Kevätkauden viimeiset harjoitukset 30.5.

Topraset on lastentanssiryhmä 5-7-vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoituksissa käy iloinen vilske, kun joukko eläytyy liikkumaan leijonina tai hiirinä ja keksii omia liikuntatapoja. Yhdessä toimimista harjoitellaan pareittain ja ryhmässä, ja perusliikuntataidot vahvistuvat myös pieniä tansseja ja askeleita harjoitellessa.

Toprasia ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Toprasia säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

puh. 044 5610015 / mehtonen.anne(at)gmail.com