Tampere tanssii marras­kuussa

Perinteinen Tampere tanssii -konsertti järjestetään Pakka­huonella sunnuntaina 18.11.

Kuusi­kymppiset joulu­kuussa

Yhdistettyä 60-vuotis- ja joulu­juhlaa vietetään 15.12.

Topraset

Keskiviikkoisin klo 18.00-18.40
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Syksyn ensimmäiset harjoitukset 5.9.2018.
Ei harjoituksia 17.10. (viikko 42)

Topraset on vauhdikas lastentanssiryhmä 6-8-vuotiaille pojille ja tytöille. Topraset osaavat jo paljon tanssin perustaitoja, kuten erilaisia pyörintöjä ja askelikkoja sekä liikkumista yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Treeneissä harjoitellaan esitettäviä tansseja ja tehdään monipuolisesti kehonhallintaa, rytmitajua ja tilan käyttöä kehittäviä harjoitteita.

Toprasia ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Toprasia säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Topraset

Lisätiedot ja ilmoittautumiset