Syys­kauden toiminta alkaa

Syys­kausi pyörähtää käyntiin, mutta seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta. Terve­tuloa taas tanssimaan, laulamaan ja nikkaroimaan!

Talkoisiin Sottiisi­Movesiin

Tule mukaan toteuttamaan tanssin suur­tapahtumaa, Sottiisi­Movesia! Ilmoittaudu talkoolaiseksi täällä.

Topraset

Topraset harjoittelee keskiviikkoisin kello 18.15-19.00 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) pienessä baletti­salissa. Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.9.2020.

Topraset on vauhdikas lastentanssiryhmä 8-10-vuotiaille pojille ja tytöille. Topraset osaavat jo paljon tanssin perustaitoja, kuten erilaisia pyörintöjä ja askelikkoja sekä liikkumista yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Treeneissä harjoitellaan esitettäviä tansseja ja tehdään monipuolisesti kehonhallintaa, rytmitajua ja tilan käyttöä kehittäviä harjoitteita.

Toprasia ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Toprasia säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Topraset

Lisätiedot ja ilmoittautumiset