Lähi­toiminta tauolla kevät­kauden loppuun

Korona­tilanteen vuoksi Tampereen Nuoriso­seura ei järjestä lähi­toimintaa kevät­kaudella 2020.

Kevät­kokous etä­toteutuksella 15.4.

Sääntö­määräinen kevät­kokous toteutetaan video­yhteydellä ke 15.4. klo 18. Jos haluat osallistua kokoukseen, ilmoittaudu sähkö­postitse: hallitus(at)tampereennuorisoseura.fi. Tervetuloa!

Kausi­maksuja päivitetty

Johto­kunta on päättänyt korjata kevään 2020 kausi­maksut vastaamaan ajan­kohtaista tilannetta. Katso ryhmäsi maksu Jäsenille-osiosta.

Topraset

Topraset harjoittelee keskiviikkoisin 15.1.20 alkaen Toimelassa (Ruo­veden­katu 7), Hervannassa. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ohjaajaan.

Topraset on vauhdikas lastentanssiryhmä 7-9-vuotiaille pojille ja tytöille. Topraset osaavat jo paljon tanssin perustaitoja, kuten erilaisia pyörintöjä ja askelikkoja sekä liikkumista yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Treeneissä harjoitellaan esitettäviä tansseja ja tehdään monipuolisesti kehonhallintaa, rytmitajua ja tilan käyttöä kehittäviä harjoitteita.

Toprasia ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Toprasia säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Topraset

Lisätiedot ja ilmoittautumiset