Syys­kokous 23.11.

Terve­tuloa sääntö­määräiseen syys­kokoukseen 23.11. klo 18! Kokous­paikka on PMK:n talo (Erkkilän­katu 11), sisään talon etelä­päädystä. Kokouksessa käsitellään sääntö­määräiset asiat. Lisä­tiedot ja ilmoittautumiset puheenjohtaja (at)tampereennuorisoseura.fi Terve­tuloa!

Tampere tanssii 20.11.

Tampere tanssii taas 20.11. klo 16. Paikkana tänä vuonna Konservatorion sali Pyynikin­torilla. Menossa mukana mm. Rytäkät, Topraset ja Vinkkarit. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Topraset

Topraset harjoittelee keskiviikkoisin kello 17.15-18.15 Hervannan vapaa-­aika­keskuksen (Lindforsin­katu 5) pienessä baletti­salissa. Kevään ensimmäiset harjoitukset pidetään 17.8.2022.

Topraset on vauhdikas lastentanssiryhmä 7-12-vuotiaille pojille ja tytöille. Topraset osaavat jo paljon tanssin perustaitoja, kuten erilaisia pyörintöjä ja askelikkoja sekä liikkumista yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Treeneissä harjoitellaan esitettäviä tansseja ja tehdään monipuolisesti kehonhallintaa, rytmitajua ja tilan käyttöä kehittäviä harjoitteita.

Toprasia ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Toprasia säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Topraset

Lisätiedot ja ilmoittautumiset