Vinkkarit valioluokkaan!

Vinkkarit luokiteltiin valioluokkaan Karjalaisen Nuoriso­liiton luokitteluissa Tampereella 28.-29.4.

Puisto­konsertti 12.6.

Vuotuinen puisto­konsertti Osmon­puistossa ti 12.6. klo 18.30.

Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Pispalan Sottiisia tanssitaan kesäkuussa Tampereella. Nuorisoseuran tanssi­ryhmät ovat menossa mukana.

Topraset

Keskiviikkoisin klo 18.00-18.40
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Kevään ensimmäiset harjoitukset 10.1.2018.
Ei harjoituksia 28.2.
Kevätkauden viimeiset harjoitukset 30.5.

Topraset on lastentanssiryhmä 5-7-vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoituksissa käy iloinen vilske, kun joukko eläytyy liikkumaan leijonina tai hiirinä ja keksii omia liikuntatapoja. Yhdessä toimimista harjoitellaan pareittain ja ryhmässä, ja perusliikuntataidot vahvistuvat myös pieniä tansseja ja askeleita harjoitellessa.

Toprasia ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Toprasia säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

lastentanssi.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi