Tervetuloa Koillisen kuoroon

Koillisen kuoro on liittynyt osaksi Tampereen Nuoriso­seuraa ja hakee aktiivisesti uusia laulajia joukkoonsa. Tervetuloa mukaan!

Kevät­kausi on alkanut

Puu­työ­kerho ja tanssi­ryhmät ovat aloittaneet kevät­kautensa. Mukaan mahtuu vielä, tiedustelut ohjaajilta. Yhteys­tiedot löytyvät kunkin ryhmän kohdalta.

Joulu­juhla­esitykset nähtävillä

Linkki Vinkkareiden esitykseen on kuvagalleriassa. Muiden ryhmien osalta tiedustelut toisku91(at)gmail.com.

Tanssitapahtumia Tampereella

Tampereella järjestetään Karjalaisen Nuoriso­liiton kevät­päivät 27.-29.4. ja Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Topraset

Keskiviikkoisin klo 18.00-18.40
Hervannassa, Telkän päiväkodilla (Kemianraitti 3)
Kevään ensimmäiset harjoitukset 10.1.2018.
Ei harjoituksia 28.2.
Kevätkauden viimeiset harjoitukset 30.5.

Topraset on lastentanssiryhmä 5-7-vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoituksissa käy iloinen vilske, kun joukko eläytyy liikkumaan leijonina tai hiirinä ja keksii omia liikuntatapoja. Yhdessä toimimista harjoitellaan pareittain ja ryhmässä, ja perusliikuntataidot vahvistuvat myös pieniä tansseja ja askeleita harjoitellessa.

Toprasia ohjaa vuonna 2017 Suomen Nuorisoseurat ry:n vuoden ohjaajaksi valittu Anne Mehtonen.

Esityksissä Toprasia säestää nuorisoseuran musiikkiyhtye Rysky.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

puh. 044 5610015 / mehtonen.anne(at)gmail.com