Talkoolaiseksi Pispalan Sottiisiin

Kesä­kuun toisella viikolla järjestettävä Pispalan Sottiisi etsii talkoolaisia. Katso ilmoittautumis­ohjeet Tapahtumat-osioista.

Karjalaisen Nuoriso­liiton luokittelut

Karjalainen Nuoriso­liitto järjestää kevät­päivät ja kansan­tanssi­luokittelun Sampolassa 27.-29.4. Vinkkarit esiintyy lauantaina 28.4. klo 14.30 alkavassa konsertissa.

Vinkkarit

Vinkkarit harjoittelee sunnuntaisin klo 18.00-20.15 Pyynikillä (Pyynikintie 2).

Kuva

Vinkkarit on nuorista, iloisista ja taitavista 20–30-vuotiaista tanssijoista koostuva Tampereen Nuoriso­seuran kansan­tanssi­ryhmä. Vinkkarit harjoittelee päämäärä­tietoisesti ja pitkä­jänteisesti tavoitteenaan kehittyä tanssijoina ja valmistaa toinen toistaan korkea­tasoisempia ja viihdyttävämpiä esitys­kokonaisuuksia. Päämäärä­tietoinen harjoittelu ei kuitenkaan sulje pois hauskan­pitoa ja harjoituksissa vallitseekin aina iloinen meininki.

Tällä hetkellä ryhmää luotsaa kansan­tanssin­opettaja Jyrki Lahtinen. Ryhmän jäsenillä on pitkä tanssillinen historia, ja osa heistä on tanssinut yhdessä jo lukuisia vuosia. Vinkkarit etsii joukkoonsa jatkuvasti lisää tanssia harrastaneita ja kansan­tanssista innostuneita noin 18-30-vuotiaita miehiä ja naisia.

Vinkkarit

Vinkkareiden teoksia

Koreografia Jyrki Lahtinen, jos ei ole toisin mainittu.

2017 Se tavallinen tarina - taitosarja (Tanssimylly)
2016 Rajaton valo
2016 Ahma
2015 Organic polska
2015 Riitti - taitoplussarja (Tanssimylly)
2014 Nuorallatanssi ja Uni - valiosarja (SKN)
2014 Hasardipolkka
2013 Altitude
2013 Bø! - valiosarja (SKN)
2012 Summernight twist
2012 Suma
2011 Skyfixer
2011 David og jag
2010 Hellbroke
2009 Polska supreme
2009 Vant'tuut - taitosarja (SKN)
2008 Siinä ja siinä - mestaruussarja (SKN)
2007 Hyljekoukku

Listassa on luokitus­tulos niiden teosten kohdalla, joilla on osallistuttu luokituksiin. Tanssi­mylly tarkoittaa Suomen Nuoriso­seurojen liiton aikuisten luokituksia ja SKN Karjalaisen nuoriso­liiton aikuisten luokituksia.

Vinkkarit Tanssimyllyssä 2017

Ryhmän ohjaaja