Syys­kauden toiminta käynnissä

Seuran harrastus­toiminta pyörähtäi käyntiin elo-syys­kuun taitteessa, terve­tuloa mukaan vaikka kesken kauden! Seuraamme tarkkaan katto­järjestömme Nuoriso­seurojen korona­ohjeistusta sekä Pirkan­maan alueellisia ohjeita. Varmista harjoitusten toteutuminen suoraan ryhmäsi ohjaajalta. Ohjaajien yhteys­tiedot ovat kunkin ryhmän omalla sivulla.

Tervetuloa syys­kokoukseen 28.10.

Sääntö­määräinen syys­kokous to 28.10. klo 18 kulttuuri­talo Laikun kokous­tila Syrjässä. Käsittelyssä sääntö­määräiset asiat. Kahvia ja pullaa tarjolla!

Vinkkarit

Vinkkarit on harjoittelee sunnuntai-iltaisin. Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään 22.8. terveys­turvallisuus­tilanteen niin salliessa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmän toimintaan, ota yhteyttä vinkkarit.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi ja/tai puheenjohtaja(at)tampereennuorisoseura.fi

Kuva

Vinkkarit on nuorista, iloisista ja taitavista 20-35-vuotiaista tanssijoista koostuva Tampereen Nuoriso­seuran kansan­tanssi­ryhmä. Vinkkarit harjoittelee päämäärä­tietoisesti ja pitkä­jänteisesti tavoitteenaan kehittyä tanssijoina ja valmistaa toinen toistaan korkea­tasoisempia ja viihdyttävämpiä esitys­kokonaisuuksia. Päämäärä­tietoinen harjoittelu ei kuitenkaan sulje pois hauskan­pitoa ja harjoituksissa vallitseekin aina iloinen meininki.

Tällä hetkellä ryhmää luotsaa kansan­tanssin­opettaja Jyrki Lahtinen. Ryhmän jäsenillä on pitkä tanssillinen historia, ja osa heistä on tanssinut yhdessä jo lukuisia vuosia. Vinkkarit etsii joukkoonsa jatkuvasti lisää tanssia harrastaneita ja kansan­tanssista innostuneita noin 18-30-vuotiaita miehiä ja naisia.

Vinkkarit

Vinkkareiden teoksia

Koreografia Jyrki Lahtinen, jos ei ole toisin mainittu.

2019 Kolme - taitosarja (Tanssimylly)
2018 Virtausta - valiosarja (SKN)
2017 Se tavallinen tarina - taitosarja (Tanssimylly)
2016 Rajaton valo
2016 Ahma
2015 Organic polska
2015 Riitti - taitoplussarja (Tanssimylly)
2014 Nuorallatanssi ja Uni - valiosarja (SKN)
2014 Hasardipolkka
2013 Altitude
2013 Bø! - valiosarja (SKN)
2012 Summernight twist
2012 Suma
2011 Skyfixer
2011 David og jag
2010 Hellbroke
2009 Polska supreme
2009 Vant'tuut - taitosarja (SKN)
2008 Siinä ja siinä - mestaruussarja (SKN)
2007 Hyljekoukku

Listassa on luokitus­tulos niiden teosten kohdalla, joilla on osallistuttu luokituksiin. Tanssi­mylly tarkoittaa Suomen Nuoriso­seurojen liiton aikuisten luokituksia ja SKN Karjalaisen nuoriso­liiton aikuisten luokituksia.

Vinkkarit Karjalaisen nuorisoliiton kevätpäivillä 2018

Vinkkarien toiminta järjestetään Sivistys­liitto Kansalais­foorumin tukemina kursseina.

Kansalaisfoorumin logo

Ryhmän ohjaaja