Syys­kausi alkaa 17.8.

Puutyökerho sekä lasten ja nuorten Topraset ja Rytäkät aloittavat syksyn toimintansa keskiviikkona 17.8., Vinkkarit jo edellisenä sunnuntaina. Löytyisikö sinulle uusi harrastus? Tule rohkeasti kokeilemaan! Toivotamme tietysti myös kaikki vanhat harrastajat lämpimästi mukaan!

Vinkkarit

Vinkkarit on harjoittelee sunnuntai-iltaisin. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmän toimintaan, ota yhteyttä vinkkarit.ohjaaja(at)tampereennuorisoseura.fi ja/tai puheenjohtaja(at)tampereennuorisoseura.fi

Kuva

Vinkkarit on nuorista, iloisista ja taitavista 20-35-vuotiaista tanssijoista koostuva Tampereen Nuoriso­seuran kansan­tanssi­ryhmä. Vinkkarit harjoittelee päämäärä­tietoisesti ja pitkä­jänteisesti tavoitteenaan kehittyä tanssijoina ja valmistaa toinen toistaan korkea­tasoisempia ja viihdyttävämpiä esitys­kokonaisuuksia. Päämäärä­tietoinen harjoittelu ei kuitenkaan sulje pois hauskan­pitoa ja harjoituksissa vallitseekin aina iloinen meininki.

Tällä hetkellä ryhmää luotsaa kansan­tanssin­opettaja Jyrki Lahtinen. Ryhmän jäsenillä on pitkä tanssillinen historia, ja osa heistä on tanssinut yhdessä jo lukuisia vuosia. Vinkkarit etsii joukkoonsa jatkuvasti lisää tanssia harrastaneita ja kansan­tanssista innostuneita noin 18-30-vuotiaita miehiä ja naisia.

Vinkkarit

Vinkkareiden teoksia

Koreografia Jyrki Lahtinen, jos ei ole toisin mainittu.

2019 Kolme - taitosarja (Tanssimylly)
2018 Virtausta - valiosarja (SKN)
2017 Se tavallinen tarina - taitosarja (Tanssimylly)
2016 Rajaton valo
2016 Ahma
2015 Organic polska
2015 Riitti - taitoplussarja (Tanssimylly)
2014 Nuorallatanssi ja Uni - valiosarja (SKN)
2014 Hasardipolkka
2013 Altitude
2013 Bø! - valiosarja (SKN)
2012 Summernight twist
2012 Suma
2011 Skyfixer
2011 David og jag
2010 Hellbroke
2009 Polska supreme
2009 Vant'tuut - taitosarja (SKN)
2008 Siinä ja siinä - mestaruussarja (SKN)
2007 Hyljekoukku

Listassa on luokitus­tulos niiden teosten kohdalla, joilla on osallistuttu luokituksiin. Tanssi­mylly tarkoittaa Suomen Nuoriso­seurojen liiton aikuisten luokituksia ja SKN Karjalaisen nuoriso­liiton aikuisten luokituksia.

Vinkkarit Karjalaisen nuorisoliiton kevätpäivillä 2018

Vinkkarien toiminta järjestetään Sivistys­liitto Kansalais­foorumin tukemina kursseina.

Kansalaisfoorumin logo

Ryhmän ohjaaja