Vinkkarit valioluokkaan!

Vinkkarit luokiteltiin valioluokkaan Karjalaisen Nuoriso­liiton luokitteluissa Tampereella 28.-29.4.

Puisto­konsertti 12.6.

Vuotuinen puisto­konsertti Osmon­puistossa ti 12.6. klo 18.30.

Pispalan Sottiisi 13.-17.6.

Pispalan Sottiisia tanssitaan kesäkuussa Tampereella. Nuorisoseuran tanssi­ryhmät ovat menossa mukana.

60-vuotis­juhla­vuosi

Tampereen Nuoriso­seura täyttää 60 vuotta. Taivalta juhlitaan erilaisin menoin tulevien kuukausien ajan. Pysykää mukana!

Tulevaa:

Puistokonsertti 2018

Aikaisempien vuosien tapaan tänäkin vuonna tanssitaan Osmonpuistossa. Tervetuloa nauttimaan tanssista ja musiikista tiistaina 12.6. klo 18.30! Koko ohjelmisto täällä.

Pispalan Sottiisi 13.-17.6.2018

Sottiisia tanssitaan ja soitetaan taas kesäkuussa. Tampereen Nuoriso­seuran ryhmät esiintyvät niin konserteissa kuin kenttäohjelmassa. Tervetuloa mukaan!

Mennyttä:

Karjalaisen Nuoriso­liiton kevät­päivät 2018

Vinkkarit luokiteltiin valiosarjaan Karjalaisen Nuoriso­liiton kevätpäivien yhteydessä pidetyssä kansan­tanssi­luokittelussa 27.-28.4.2018

Winhan matinea 15.4.2018

Vinkkarit esiintyi Winhan matineassa Tapiolassa (Karhun­katu 71, Tampere) huhti­kuun puolivälissä. Tapahtuman järjesti Ahjolan Tanhuajat.

Vinkkarit Folklandialla 2018

Vinkkarit esiintyi parin vuoden tauon jälkeen Folklandia-risteilyllä. Yleisö sai ennakkomaistiaisia ryhmän kevään ohjelmistosta.

Annesta vuoden 2017 vuoden kansan­tanssi­ohjaaja!

Suomen Nuorisoseurat ry:n hallitus valitsi Tampereen Nuorisoseuran pitkäaikaisen ohjaajaan ja nuorisoseura-aktiivin Anne Mehtosen vuoden ohjaajaksi. Valta­kunnallisen tunnustuksen tarkoituksena on nostaa harrastus­toiminnan ohjaajien arvostusta nuorisoseura­liikkeen parissa.

Toisena vuoden ohjaajana palkittiin Imatralainen teatteriohjaaja Sami Sivonen. Lisätietoja täältä. Lue myös Vuoden ohjaajien haastattelu Nuorisoseurat-lehdestä.

Tampereen Nuorisoseura onnittelee Annea lämpimästi sekä kiittää kaikesta vuosien varrella tehdystä työstä!

Joulujuhla 16.12. klo 13

Joulu­juhlaa vietettiin koko seuran voimin Moni­toimi­talo 13:ssa. Linkki Vinkkareiden esitykseen. Videoita muiden ryhmien esityksistä voi pyytää webmasterilta toisku91(at)gmail.com.

Aamulehden joulumyyjäiset 9.12.

Tampereen nuoriso­seura osallistui Aamu­lehden joulu­myyjäisiin. Kaupaksi kävivät etenkin pipari­talot sekä puu­työ­kerhon tekemät jakkarat.

Tampere tanssii 19.11.2017

Perinteinen tamperelainen kansan­tanssi­konsertti järjestettiin Tulli­kamarin pakka­huoneella. Konsertissa nähtiin laaja kattaus tamperelaista kansan­tanssi­osaamista. Tampereen Nuoriso­seurasta oli esiintymässä Ilakat, Topraset ja Vinkkarit.

Vinkkarit Tampere-talon aulaklubissa 21.9.2017

Vinkkarit esitti Tampere-talon aula­klubissa sottiisin ja hambon, minkä jälkeen opeteltiin ja tanssittiin yhdessä yleisön kanssa Koko Suomi tanssii -haasteen pari- ja kansan­tanssi Koko Suomen humppa. Tanssi­haaste on osa Suomen 100-vuotis­juhla­vuoden virallista ohjelmaa. Lisä­tietoja haasteesta täältä.

Vinkkarit Tampere-talon aulaklubissa 21.9.2017

Kaustinen folk music festival 2017

Vinkkarit esiintyi kesän onnellisimpana tiistaina 11.7. Keski­pohjan­maa-areenalla. Festivaali­yleisölle tarjoiltiin Se tavallinen tarina.

Puistokonsertti 7.6.2017

Perinteinen kevät­kauden päätös­tapahtuma, Tampereen Nuoriso­seuran tanssi­ryhmien puisto­konsertti tanssittiin Osmon­puistossa osana Tampereen Kaupungin puisto­konsertti­sarjaa. Sää oli suosiollinen, ja yleisöä oli paikalla runsaasti.

Maistiaisia vuoden 2017 konsertista löydät tämän linkin takaa.

Tanssimylly 31.3.-2.4.2017

Vinkkarit luokiteltiin taitosarjaan yli 15-vuotiaiden kansan­tanssi­katselmuksessa Tanssimyllyssä. Tulosten julkistus­tilaisuudessa nostettiin esiin ryhmän kyky luoda merkityksiä pienillä eleillä.

Minä liikkujana 11.3.17

Vinkkarit esiintyi Tampereen Kunto­liikunnan järjestämässä Minä liikkujana -mini­seminaarissa Sampolassa. Kuvassa Vinkkarien lisäksi Tanssiseura Stepin Heidi ja Jarmo Valo.

Vinkkarit ja pariskunta Valo

Kansantanssin Riemuvuosi

Vuonna 2016 tuli kuluneeksi 150 vuotta ensimmäisestä suomalaisesta kansan­tanssi­esityksestä. Sen kunniaksi vuosi oli nimetty kansan­tanssin juhla­vuodeksi. Mm. Vinkkarit kunnioitti juhla­vuotta esiintymällä kansallis­puvuissa ensimmäistä kertaa vuosikausiin.

Joulujuhla 2016

Koko seuran yhteistä joulu­juhlaa vietettiin 17.12. Moni­toimi­talo 13:n Wivi Lönn -salissa (Satakunnankatu 13). Napakkaan ohjelmaan sisältyi tanssi­ryhmien esityksiä ja glögi­tarjoilu.

Tampere tanssii 20.11.

Tampere tanssii -konsertissa Tulli­kamarin Pakka­huoneella esiintyivät Ilakat, Topraset ja Vinkkarit. Tapahtuman buffetti oli Tampereen nuoriso­seuran järjestämä. Kiitos kaikille esiintyjille, talkoolaisille ja tuki­joukoille. Ensi vuonna uudestaan!

Vinkkarit Kaustisella

Vinkkarit esiintyi Kaustisen kansan­musiikki­juhlilla tiistaina 12.7. Keskipohjanmaa-areenalla.

Pispalan Sottiisi 8.-12.6.2016

Tampereen nuorisoseura oli mukana toteuttamassa Pispalan Sottiisia niin pääjuhlan esiintyjinä kuin talkoolaisina.

Puistokonsertti 8.6.2016

Nuorisoseuran tanssiryhmät esiintyivät puistokonsertissa Laikunlavalla ke 8.6. klo 18. Tapahtuma oli osa Tampereen kaupungin puistokonserttisarjaa. Kuvamateriaalia konsertista on tulossa.

Tietoja vanhemmista tapahtumista on täällä.